Nggawa Analytics Perusahaan menyang WordPress

logo webtrends

Suwene wulan kepungkur, aku lagi nggarap proyek rahasia paling apik sing nyenengake. Webtrends minangka klienku sing ngewangi nyuda biaya saben timbal, nambah tarif konversi lan ningkatake visibilitas online (aku ngerti yen umume ... nanging wong-wong iki ana ing pasar sing kompetitif banget!). Kanthi jumlah bisnis perusahaan sing nggunakake WordPress, bisa dingerteni manawa Webtrends bakal menehi penawaran integral ... mula dibangun.

Plugin Webtrends ora mung plugin cilik sing angel kanggo nambah Analytics kode menyang sikil sampeyan - iku gampang banget. Nanging, kita nggawa Webtrends luar biasa Analytics menyang dashboard WordPress!
Webtrends kanggo WordPress

Proyek kasebut duwe tantangan! Nalika Webtrends API minangka salah sawijining sing paling apik sing aku gunakake (push tombol ing aplikasi Analytics kanggo entuk API nelpon!), nyoba nyedhiyakake antarmuka panganggo sing unik sing cocog karo WordPress iku angel nanging aku mikir manawa kita nemplek. Ana kaca setelan sing sampeyan isi API rincian banjur pilih akun sampeyan…. lan sampeyan siyap lan mlaku!

Dashboard uga 100% Ajax didorong kanggo mesthekake wektu pageload tetep minimal. Seneng banget nggayuh model keamanan Ajax saka WordPress (sindiran cilik ing kana, nanging aku ngerti prelu duwe sing apik!).

Mesthine, plugin nambah kode JavaScript lan noscript sing dibutuhake (kauntungan gedhe saka Webtrends kanthi gratis Analytics yaiku sampeyan isih bisa nglacak wong sing wis mateni JavaScript). Iki uga ngasilake kaca sing paling populer, uga stream tweet Webtrends, postingan blog lan stream dhukungan. Webtrends uga pindhah menyang fungsi wektu nyata… iki apik banget kanggo para blogger Enterprise.

Yen sampeyan lagi a Webtrends klien lan pengin nyoba uji coba karo beta, coba dakkandhani. Server sampeyan kudu mbukak PHP 5+ kanthi perpustakaan cURL diaktifake supaya API telpon bisa dijupuk! Kita bakal ngomong babagan plugin ing Melu 2010!

UPDATE: Aku lali ora nyebutke Ole Laursen nulungi tim uga. Ole mbantu mbantu integrasi FLOT kanthi plugin kanthi bener. FLOT minangka sumber terbuka jQuery mesin charting sugih adhedhasar. Nuwun sewu, aku lali ora nyebut Ole! Dheweke seneng banget bisa kerja bareng.

15 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun Paul! Iki nyenengake ... akeh kesempatan kanggo terus nambah. Webtrends duwe API sing hebat, mula luwih gampang. Sisih sing paling angel yaiku nggawe charting interaktif (sampeyan bisa ngetung poin). 😀

  3. 3
  4. 4

    Aku pengin nyoba plugin wordpress sampeyan. Aku duwe sawetara blog. Tansah kasengsem karo sing anyar. Aku dudu klien nanging ndeleng kiriman ing blog sing ujar aku mung bisa menehi komentar ing kene yen sampeyan pengin nyoba. Ayo dakkandhani.
    Thanks,
    Lisa I.

  5. 5

    Jenengku Vittorio,
    Aku kerja ing Italia kanggo ENEL perusahaan listrik sing kolaborasi karo webtrend lan kita bakal kepengin dadi tes beta.
    kepiye aku bisa nindakake iki?

    thanks

  6. 6

    Aku pengin ndeleng plug-in yen sampeyan apikan banget. Aku duwe sawetara klien sing mbukak WebTrends lan WordPress sing seneng. Apa kasedhiya kanggo didownload ing endi wae?

    Thanks,

    TK

  7. 7

    Iki apik tenan. Aku duwe proyek sing mlaku ing WordPress sing uga butuh WebTrends, apa bisa ndownload plugin iki?

    Thanks,
    Rowan

  8. 8

    Doug,

    Iki katon apik banget. Apa sampeyan isih golek wong kanggo nguji plug-in? Aku pengin nyoba instalasi WordPress MU kita.

    Thanks,
    Adam

  9. 9

    Integrasi kasebut pancen janjeni banget. Kita (ing ramboll.com) seneng bisa nyoba. Kita mung duwe blog ing firewall saiki, nanging ngluncurake blog eksternal sajrone rong minggu. Apa ana ing endi wae sing bisa didownload, utawa sampeyan meh mbebasake versi pungkasan?

    Br
    Espen Nikolaisen

  10. 10
  11. 11
  12. 12

    Hai Doug - Aku tertarik karo plugin sampeyan. Apa sampeyan isih ngembangake iki? Apa ing repositori plugin WordPress? Sulit dingerteni kepiye saiki artikel iki amarga ora ana tanggal, nanging muga-muga iki plugin saiki sing isih sampeyan dukung. Sembarang info mbantu - matur nuwun sadurunge!

  13. 14

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.