Aliran Webtrends: Visualisasi lan Target Target

lepen wordpress

Konferensi taunan Webtrends, melu, bubar rampung lan ngumumake sawetara perangkat lunak sing apik tenan minangka layanan (SaaS) Analytics Kurban Stream Webtrends™.

Stream Webtrends™ nyedhiyakake rincian level pengunjung sing akeh sing nuduhake apa sing ditindakake individu pelanggan ing sesi sing saiki. Nyedhiyakake urutan acara sing nuntun pelanggan menyang lokasi sing BENAR saiki, saengga para pemasar bisa nemtokake produk sing sadurunge dituku utawa dideleng pangguna, utawa dalan sing ditindakake sadurunge tumindak pungkasan rampung. Iki uga nyedhiyakake informasi ringkesan sesi sing larang regane ing Stream kalebu jumlah tampilan produk, acara, tuku lan status nilar khusus kanggo sesi individu kasebut. Steve Earl, Direktur Pemasaran Produk Webtrends.

Webtrends Streams minangka produk mandiri - lan bisa dimanfaatake karo produk liya Analytics platform kalebu Webtrends, mesthi.

Ana 4 visualisasi utama sing bisa digunakake para pemasar kanggo mbantu nemtokake, kanthi wektu nyata, cara target konten ing situs kasebut.

Seismograf Lalu Lintas

Terusake pulsa babagan carane pelanggan teka ing situs sampeyan lan apa sing digoleki sawise tekan kana.
webtrends-stream-seismograph

Tampilan Kampanye

Aktifake pemahaman langsung babagan ngendi pelanggan teka lan menyang kaca individu ing situs kasebut. Iki migunani kanggo lalu lintas kaca ngarep utawa kanggo ngukur kinerja kaca landas tartamtu ing kampanye.
webtrends-stream-stream

Tampilan Kegiatan Global

Entuk wawasan kritis babagan lokasi pengunjung lan kepiye carane mlebu situs sampeyan. Watch langsung nalika pelanggan mlebu situs sampeyan.
peta webtrends-stream-maps

Piranti Tampilan

Deleng apa sing diwaca para pengunjung saiki lan jinis piranti apa wae.
webtrends-stream-piranti

Data sing dijupuk ora mung kanggo visualisasi. Data acara dijupuk lan dikirim menyang server koleksi streaming (SCS). Mesin pemroses lanjutan nganalisa lan memperkaya data acara sajrone telung detik utawa kurang. Data kasebut banjur kasedhiya kanggo API ing format JSON, lan bisa dikonsumsi nganggo aplikasi utawa visualisasi liwat sambungan soket web lan Webtrends Streams API.

tambahan, retargeting saiki bisa nganggo Webtrends Streams kanggo Tanggepan. Strategi iki bisa nyuda drastis wektu kanthi cepet lan nambah kemungkinan sukses kanggo para pemasar babagan acara nilar online, kayata keranjang belanja, tampilan produk lan panggunaan browser.

Sesi Streaming data ing Webtrends Optimize nambah tes lan penargetan ing situs, menehi para pemasar kemampuan kanggo nggunakake informasi level pengunjung ing sesi kanggo nambah relevansi pengalaman pelanggan, sing pungkasane bakal ndadekake tingkat konversi luwih akeh. Mikir nulis biji sesi lengkap ing wektu nyata!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.