Aplikasi Webtrends Maju menyang Webtrends Sosial

webtrends sosial

Klien kita, Webtrends, terus ningkatake penawaran lan nyelehake media sosial, aplikasi lan Analytics. Dina iki dheweke ngeculake Webtrends Sosial. Mlebu kanggo demo yen sampeyan pengin ndeleng review lengkap lan demonstrasi Webtrends Sosial.

Webtrends Sosial wis diwasa dadi suite pemasaran sosial kanthi fitur lengkap. Webtrends wis nambah anyar manajemen tembok kapabilitas, nutup kesenjangan kritis karo platform aplikasi liyane ing pasar.

  • Kirim nganyari menyang tembok sampeyan kanthi wektu nyata
  • Kiriman jadwal kanggo nerbitake mbesuk
  • Gunakake saringan tembung kunci kanggo mbusak otomatis utawa nemtokake kiriman kanggo ditinjau
  • Kanthi manual moderat tembok lan menehi kiriman menyang anggota tim liyane kanggo diterusake
  • Tetep riwayat kabeh kegiatan manajemen tembok, sing kudu ana ing industri sing diatur

manajemen tembok sosial webtrends

Liwat API Wawasan Facebook, Webtrends Sosial saiki narik data babagan kaca penggemar sing bakal digawe Dasbor Kaca, sing nalika digabung karo aplikasi lan kampanye sing unggul Analytics, nguatake posisi kepemimpinan Webtrends ing pangukuran sosial malah luwih.

  • Metrik Utama - Total penggemar, pangguna aktif, postingan tembok lan liya-liyane saiki kasedhiya ing Webtrends Social
  • sumber - Facebook nglacak referensi, lan saiki sampeyan bisa njaluk ing Webtrends Sosial
  • wall Posts - Webtrends Sosial narik postingan tembok sing paling populer
  • Demografi penggemar - Kaya app Analytics, Dasbor Kaca bisa menehi pitutur babagan umur, jenis kelamin, lan negara-negara sing disenengi

metrik kaca sosial webtrends

Aplikasi uga wis apik - luwih teratur lan cocog karo sing maju gaya antarmuka panganggo saka Webtrends kulawarga produk.

aplikasi webtrends

Sampeyan uga bisa nyiyapake Corong Kampanye kanggo analisis media sosial!

kampanye sosial webtrends
Mlebu kanggo demo lan priksa manawa sampeyan nggunakake Webtrends Sosial kanggo test drive!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.