Webtrends Meluncurake Visibilitas Data Gedhe karo Jelajahi Webtrends

Jelajahi Pahlawan

Kita wis suwe dadi penggemar Webtrends Analytics panyedhiya sing nindakake tugas gedhe ing visualisasi data lan nyedhiyakake data sing bisa ditrapake kanggo klien. Tim produk ing Webtrends wis nggatekake titik nyeri modern para pemasar saiki kanthi diluncurake penawaran paling anyar, Webtrends Jelajahi:

  • CMO uga durung siyap kanggo ngatur volume, kecepatan lan macem-macem data sing saya akeh.
  • Luwih saka rong pertiga percaya manawa kudu nandur modal ing alat lan teknologi anyar, lan nggawe strategi anyar kanggo ngatur data amba.

Webtrends Explorer minangka aplikasi kanggo eksplorasi data ad-hoc. Platform kasebut nggunakake teknologi Big Data nanging duwe antarmuka panganggo sing ora mbutuhake pangembang pitakon lan nampilake data sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan sing cocog. Kajaba ora mbutuhake pangembangan utawa upsell, Webtrends Jelajahi nawakake 3 mupangat gedhe:

  1. Ease saka nggunakake kanggo njaluk wangsulan yen mbutuhake.
  2. Tampilan lintas-saluran ing lelungan pelanggan ora dikunci
  3. Segmen on-the-fly lan drilldown Unlimited.

Iki bakal nyedhiyakake para pemasar kanthi visibilitas sing luwih gedhe babagan lelungan pelanggan ing piranti lan saluran, supaya perusahaan bisa nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing luwih apik lan konsisten, nambah keluwesan, kacepetan lan efisiensi sajrone nganalisis prilaku online ing macem-macem segmen pelanggan, lan nambah responsif supaya nyetel kampanye utawa pengalaman pelanggan amarga tumindak sing ora dikarepake utawa anomali sing diamati.

Perjalanan pelanggan dadi kompleks banget, saengga para pemasar ora duwe alat sing pas kanggo nyambungake titik ing titik tutul pelanggan. Jelajahi nggawe sambungan kasebut, supaya merek bisa takon babagan ad hoc babagan data lan entuk wangsulan kanthi cepet. Klien kita, kalebu Lufthansa lan Penerbitan Alam, saiki nggunakake aplikasi kasebut kanggo nemokake wawasan lan mangsuli pitakon nalika lagi muncul. CEO Webtrends Joe Davis

Ngenalake Jelajahi Webtrends

Webtrends Jelajahi bisa dadi kanca kanggo Analytics Webtrends On Demand, ngluwihi koleksi data lan kapabilitas analisis tanpa wates karo eksplorasi data ad-hoc sing kuat.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.