Ing Vegas Minggu Iki ing WebTrends Engage

Konferensi WebTrends Engage 2009Aku ora bakal rawuh ing kabeh konferensi, nanging para rawuh sing grapyak WebTrends lan Komunikasi Voce ngundang aku metu ing panel blog perusahaan ing Konferensi WebTrends Engage 2009 minggu iki ing Las Vegas. WebTrends minangka panyedhiya web paling misuwur Analytics lan solusi intelijen pemasaran sentris-konsumen.

Aku kepengin banget nglampahi wektu Strategis Media Anyar Justin Kistner kanggo ndeleng kepiye organisasi bisa mbantu siji liyane. Konferensi kasebut ana agenda dikempalken, kalebu manajer data kampanye Obama paling dhuwur sing bakal nuduhake rahasia kanggo nargetake pamirsa sing tepat, keterlibatan media anyar lan tes data.

Uga, konferensi kasebut nggabungake dhewe jaringan sosial kanggo pamiarso lan pamicara kanggo komunikasi karo siji liyane, prekara sing durung dakdeleng sadurunge karo konferensi pemasaran online nanging mesthi nambah nilai kanggo paket kasebut. Mesthi wae, uga ana akun Twitter Engage '09!

Yen sampeyan arep ing acara kasebut, utawa uga ing Vegas, coba goleki aku! Aku ngarep-arep bisa ngomong ing acara kasebut lan ketemu karo rekan industri sing mung seneng ngobrol karo online.

One comment

  1. 1

    Douglas,

    Matur nuwun kanggo nyebut babagan Engage. Kita seneng banget sampeyan melu sampeyan. Saliyane arsitek data Obama, kita uga duwe Ian Ayres ngomong babagan kekuwatan data lan pemodelan prediksi ing pemasaran modern. Secara pribadi, aku seneng bukune SuperCrunchers lan aku ngarepake bisa ngrungokake dheweke wicara.

    Ketemu neng kono,

    Jascha
    Webtrends
    @kaykas

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.