Webtrends Demo Generation Next Analytics

20110302 110837

Aku ing konferensi Webtrends Engage ing San Francisco lan duwe pirang-pirang rekaman video lan konten sing bisa dituduhake karo sampeyan sajrone sawetara minggu kepungkur. Aku kudu langsung njupuk video iki…

Webtrends saiki mbukak kabeh pesaing kanthi rilis April mbesuk - kalebu antarmuka panganggo HTML5, pengalaman panganggo anyar, integrasi sing luwih ketat karo Mobile lan Social Media, lan integrasi PostRank data.

Waca gambar liyane sing apik tenan ing Analytics 10 situs Yen sampeyan kepengin weruh, apa iki mung mockup… Ora! Tim Webtrends wis nampilake versi langsung sajrone konferensi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.