Analytics World Buzzing ing Webtrends

Kuat banget. Mung kuat.

Iku lho Iku kabeh sing entuk? Aku mriksa blog lan malah nelpon Webtrends VP, Jascha, kanggo nemokake scoop ing pesen lan tanggal sing ora apik ing situs Webtrends. Aku nyoba ngetokake sawetara informasi tambahan ing Guru media sosial Webtrends, Justin.

Ora lunga. Iki kabeh sing dipikolehi:

webtrends_august_2009.png

Aku mriksa Twitter babagan warta #webtrends: Matthew Bragg takon ing Twitter:
matthewbragg-webtrends-twit.png

CEO Alex Yoder jumeneng ing wulan April Konferensi Engage 2009 lan nemtokake sawetara target sing dhuwur kanggo organisasi. Perusahaan wis ngatasi kabeh restrukturisasi lan menehi kabar nganut lan nggabungake media sosial, lan nyedhiyakake akses gratis kanggo para pelanggan data liwat API.

Webtrends terus saya intrik tinimbang pemain liyane ing pasar. Aku wis sejatine wiwit nggunakake Webtrends kanthi pribadi lan ngarep-arep tanggal 4 Agustus kanggo ngerteni luwih becik!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.