Demo Reality Augmented Webtrends

karo webtrends

Yen sampeyan ora bisa ndeleng video ing ngisor iki, klik kanggo ndeleng nambah kasunyatan mashup nggunakake Webtrends!

Iki minangka demonstrasi gedhe saka panggunaan Analytics lan kegiatan offsite sing katon ing Konferensi Webtrends Engage 2010. Kamera nemokake lan nglacak lencana, nganyari Webtrends, lan - kanthi nyata - nampilake spesifikasi kehadiran paling anyar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.