Webtrends 9 Dikirim: Ngluwihi Kabeh Pangarepan

logo webtrends

Ing wulan April 2009, CEO Webtrends Alex Yoder ngadeg ing ngarep para pelanggan, pers, analis lan dewan lan setya manawa Webtrends bakal menehi visi pengalaman panganggo anyar. Aku takon pitakon ... apa Webtrends mung nggawe jeneng awake dhewe utawa lagi dilahirake maneh?

Wangsulane saiki ... lan Alex lan time duwe Dikirim... Webtrends is reborn!

Aku duwe kesempatan kanggo tinker karo antarmuka lawas Webtrends lan kayane wis sedasa taun (bisa uga wis!). Antarmuka anyar karo Tren Web 9 elegan, sederhana, resik lan migunani banget. Rasane kaya sampeyan lagi wae lungguh ing Mercedes anyar.
account_dashboard_standard.jpg

Sawise sampeyan nyelehake rincian babagan akun tartamtu, sampeyan bisa navigasi kanthi lancar salah siji saka laporan menyang laporan, akun menyang akun, utawa pilih macem-macem tampilan (tengen ndhuwur):
profil_dashboard.jpg

Tampilan duwe fitur apik dhewe, kaya tampilan crita… Sing narik data sampeyan lan nggawe basa Inggris umum. Iki minangka fitur sing cetha kanggo nglaporake eksekutif:
profile_dashboard_story.jpg

Ana tampilan tabel ... sing sampeyan bisa secara harfiah salin lan tempel lan njaga format sel:
profile_dashboard_table.jpg

Ana loro fitur revolusioner, sanadyan, iku narik kawigaten.

Fitur pertama kudu dadi fitur ing arsenal saben organisasi yen pengin nggawe platform gampang digabung. Fitur kasebut yaiku kemampuan kanggo ngeklik bareng lan njupuk data nyata ing Excel, XML utawa nompo REST nyata API telpon! Aduh!
nuduhake.jpg

Fitur BESAR sing dakkarepake bakal nggegirisi dhasar dunia Analytics yaiku kemampuan kanggo tindakake feed RSS apa wae ing data sampeyan! Pemasaran online wis diganti sacara dramatis sajrone sawetara taun kepungkur lan metrik off-site langsung nyebabake statistik online. Kemampuan kanggo overlay a Panelusuran Twitter, Warta, Blog sampeyan, cuaca ... dhaptar ora ana enteke!
profil_dashboard_rss.jpg

Antarmuka panganggo anyar dikembangake liwat API - pamindhahan sing nyedhiyakake keluwesan luar biasa kanggo ngembangake gaya anyar, laporan anyar lan fitur anyar.

Kudos kanggo Alex lan timnya ing Webtrends. Kabeh pelanggan migrasi menyang antarmuka anyar saiki lan reaksi wis wis apik tenan.

Apa aku ujar manawa mbukak ing iPhone uga?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.