Situs web isih dadi sumber penghasilan pasif sing bisa ditindakake

income pasif

Yen sampeyan yakin kabeh sing diwaca, miwiti situs web kanggo entuk penghasilan pasif bakal dadi sebab sing ilang saiki. Wong-wong sing wis nduwe sertifikat mati nyalahake kompetisi sing hebat lan nganyari Google minangka alasan kenapa penghasilan pasif tradisional, liwat pemasaran afiliasi, ora dadi sumber dhuwit sing bisa digunakake maneh.

Nanging, ora kabeh wong nampani memo kasebut. Nyatane, isih ana akeh wong ing web sing ngasilake dhuwit senadyan penghasilan pasif saka situs web kasebut.

Kepiye Penghasilan Pasif ing Web

Investopedia nemtokake penghasilan pasif minangka "sing dipikolehi individu saka perusahaan sing dheweke ora melu aktif."

Properti web dadi sumber penghasilan pasif sing kuat kanggo akeh wong sing bisa nggawe sawetara kaca konten sing bakal pangkat ing Google utawa mesin telusuran liyane. Gumantung iki, pamilik situs bakal ningkatake produk minangka afiliasi; entuk dhuwit kanggo saben pelanggan sing dikirim menyang situs sing dadi afiliasi. Pamilik properti web bakal, nganyari sawetara wektu, nganyari sawetara isi, bangun sawetara backlinks utawa hubungi postingan blog tamu nanging liyane sing diarepake yaiku situs web bakal mbukak tanpa intervensi lan ngasilake bathi sing sehat.

Nanging jaman wis ganti. Nganyari algoritma Google nggawe struktur backlink sing ora wajar saengga akeh situs web pasif sing duwe paukuman ing rangking telusuran. Kakehan link lan pariwara afiliasi uga nyebabake sawetara situs iki kelangan papan ing antarane asil paling dhuwur. Tanpa rangking dhuwur, penghasilan saka situs kasebut dadi garing.

Nanging, mung amarga siji model penghasilan pasif ora ngasilake asil sing padha, ora ateges lapangan kasebut wis mati. Nyatane, isih ana pirang-pirang cara situs web ngasilake asil gedhe kanthi bentuk penghasilan pasif.

Nggawe Situs Web Bisa Digunakake ing taun 2013

Mbalik ing 2012, Majalah Forbes mlayu sepotong kanthi judhul, "Alasan 4 Paling Dhuwur Napa 'Penghasilan Pasif' Dadi Fantasi Mbebayani." Ing situs kasebut, dheweke nerangake manawa ora ana situs web sing bisa nangkep lan nahan pelanggan kanthi pasif. Mesthi ana tugas sing kudu ditindakake supaya tetep ndhisiki kompetisi. Sanajan iki bener, ide sing ngasilake penghasilan pasif isih bisa dadi penghasil dhuwit - yen situs web sampeyan menehi informasi sing dikarepake, sampeyan bisa entuk bathi. Yaiku bagean pasif, nanging kudu aktif masarake lan adaptasi konten kasebut.

Ing taun 1999, Tim Sykes investasi sing misuwur wis entuk udakara sen $ 2 yuta saben dinane dagang antarane kelas ing Universitas Tulane. Saiki, dheweke njupuk strategi sing ngasilake dhuwit kasebut lan malih dadi kelas pambangun kekayaan sing dikirim online. Dheweke sesambungan karo para siswa, lan dheweke masare produke isi kursus dudu prekara sing kudu diowahi.

Memulang katrampilan sing terkenal, utawa paling ora digoleki, minangka salah sawijining cara kanggo nggawe situs web dadi sumber penghasilan.

Buletin minangka cara liya supaya akeh properti web ngasilake penghasilan. Ora liwat biaya langganan, nanging liwat pemasaran afiliasi.

Mbangun dhaptar akeh wong sing kasengsem bisa ngasilake bathi sing bisa dihormati. Nanging nggawe dhaptar kasebut diwiwiti kanthi entuk kapercayan para pengunjung menyang situs web. Nalika dheweke sabar banget ngenteni informasi luwih lengkap, kemungkinan dheweke mlebu nampa newsletter luwih dhuwur. Newsletter kasebut, yen nduweni konten sing larang regane, bisa digunakake kanggo adol produk liwat pemasaran afiliasi.

Njupuk CopyBlogger.com, umpamane. Akeh blogger sing ngetutake situs iki kanggo entuk informasi babagan cara nggawe blog luwih apik, lan saben wong sing ndaftar kanggo nampa mailing mesthi diwenehi tawaran sing bakal mbantu ngasilake situs kasebut.

Sampeyan bisa uga padha karo podcast, blog utawa jinis media Internet liyane. Anggere informasi kasebut misuwur lan mbantu wong bisa ngatasi masalah, bisa entuk manfaat kanggo kalorone.

Situs web isih bisa dadi sumber penghasilan yen menehi nilai kanggo pangguna kanthi cara liya. Taktik lawas nglumpukake sawetara kaca sing sugih tembung kunci supaya bisa digunakake lalu lintas telusuran wis mati, nanging iki dudu perkara sing ala. Swara lan kekacoan sing diwenehake saka jinis situs iki mung ngilangi situs sing nawakake pangguna sing bisa digunakake pengunjung.

Kunci sukses yaiku nyedhiyakake prekara sing dibutuhake wong liya. Bakal mesthi ana dhuwit sing bakal digawe ing Internet nalika konsep sederhana iki dieksekusi kanthi efektif.

2 Komentar

  1. 1

    Aku mikir yen yen golek liwat pasif liwat situs web, mula kita kudu nandur modal wektu, sumber daya lan strategi forcast supaya tetep relevan. Gawe konten sing migunani, monetisasi lan bangun komunitas. Google lan mesin telusuran liyane seneng buzz lan kegiatan ing sawijining situs.

  2. 2

    Aku setuju karo sampeyan Larry! Yen sampeyan pengin bisnis dadi sukses, sampeyan kudu duwe situs web sing dirancang kanthi apik kanggo didol kanthi online. Sanajan bisnis cilik, lokal butuh situs web sing apik kanggo nambah visibilitas lan produktivitas bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.