Situs web X5: Mbangun, Nyebarke lan Nganyari Situs saka Desktop

pr en

Aku dadi penggemar sistem manajemen konten online kanthi online, nanging ana kalane manawa kita kudu nggunakake situs kanthi aktif. Ngonfigurasi CMS, ngoptimalake, ngatur pangguna, lan banjur nggarap editor clunky utawa template winates sing butuh kustomisasi bisa nyepetake proses nyusup nalika sampeyan butuh kebutuhan supaya situs bisa aktif lan aktif.

Ketik Situs Web X5, alat penerbitan desktop Windows ™ sing bisa digunakake kanggo mbangun, masang lan nganyari situs web. Iki dudu editor - kabeh antarmuka pangguna nganggo perpustakaan template, perpustakaan foto stock, lan seret lan selehake editor ing sak paket sing apik. Ora mung iku, template lan antarmuka ngidini desain responsif supaya sampeyan bisa ndeleng tampilan situs sampeyan ing piranti apa wae.

Platform WebSite X5 kalebu galeri foto, formulir email, kaca sing dilindhungi tembung sandhi, spanduk, e-niaga, blog, jaringan sosial, lan sawetara kustomisasi lan perpustakaan liyane kanggo nggawe kabeh jinis situs. Siji lisensi ngidini sampeyan mbukak piranti lunak ing rong desktop lan nggawe akeh situs kaya sing sampeyan pengin - ora ana watesan.

Fitur Situs Web X5

  • Gampang nggunakake antarmuka desktop
  • 400,000 gambar tanpa royalti kalebu
  • Highly customizable
  • Alat profesional (formulir email, area sing dilindhungi undhang-undhang, integrasi karo db, e-commerce, lsp)
  • Tambahake kode HTML / CSS / JavaScript khusus sampeyan
  • Situs web sing responsif
  • 12 wulan hosting web klebu
  • Dhukungan basa khusus
  • Mbukak Windows ™ Vista, 7, 8, utawa 10

Ana alat khusus kanggo saben proyek, wiwit nyunting gambar lan foto, nggawe tombol, nggawe menu kanthi otomatis, nganti online karo mesin FTP internal.

Coba Situs Web X5 Gratis!

Pengungkapan: Iki kampanye Buzzoole lan kita nggunakake link pelacakan ing kiriman kasebut.Buzzoole

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.