Pengujian Situs Web Ngluwihi Kaca Landing

pangujian situs web

Kita wis ngirim a infographic praktik paling apik ing landing page sing narik kawigaten. Infographic iki saka Monetate, Pengujian Situs Web: Pindhah Ngluwihi Kaca Landing, pancene njupuk ... menehi masukan ing kaca liyane kanggo nyoba, elemen kanggo nyoba, tes kanggo pamirsa, solusi uji coba lan pertimbangan nalika tuku solusi uji coba.

Pemasar cerdas ngerti nilai tes. Ing wektu sing cukup cendhak, pangujian situs web wis berkembang wiwit ngganti warna tombol "kirim" ing sawijining kaca web, dadi nggawe kampanye pangujian multi-kaca sing rumit kanthi tujuan utama kanggo ngirim pengalaman online sing apik kanggo para pelanggan. Infographic paling anyar, Pengujian Situs Web: Pindhah Ngluwihi Kaca Landing, nyedhiyakake ide kanggo nyoba kaca liyane uga tips babagan apa sing kudu dipikirake nalika milih solusi pengujian.

final landing page

One comment

  1. 1

    Douglas, kaya biasane… matur nuwun kanggo nuduhake infographic. Apik tenan dhukungan lan tresna marang gaweyan sing sampeyan lakoni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.