Standar Privasi Situs Web

standar privasi situs web

Aku lan Marty munggah ing Klub Media Sosial ing Chicago dicekel dening wong sing apik ing Edelman. Topik kasebut yaiku Transparansi ing Media Sosial lan panelis yaiku Tom Chernaik, CEO saka Cmp.ly, Michael Kiefer, GM ing BrandProtect, Rich Sharp, SVP saka Digital Health Group Edelman lan Roula Amire, Managing Editor saka Ragan.com. Diskusi fokus ing ancaman lan risiko sing ana gandhengane karo media sosial lan kepiye perusahaan bisa ngrancang, nglindhungi lan nanggapi masalah. Iki minangka diskusi sing apik lan saiki wis ana merek sing luwih gedhe… Muga-muga bisnis cilik lan menengah uga bakal nggatekake!

Pengiklan iklan nggawe alat pelacakan konsumen online sing luwih canggih, agensi federal lan klompok kepentingan konsumen meksa standar privasi sing luwih ketat. Aja Lacak, gerakan pamindhahan pelacakan web paling anyar ing AS entuk kesempatan, kanthi browser lan perusahaan uga padha meksa nyedhiyakake teknologi opt-out sing sederhana supaya informasi pribadi pribadi dadi pribadi. Wis ana precedent ing Eropa: Arahan ePrivacy Eropa minangka undang-undang sing mbutuhake situs supaya proaktif entuk idin saka pengunjung kanggo nglacak. Deleng masalah sing wis ana, uga kemungkinan bathi bisa nyebabake dampak liyane.

Privasi situs web

Infographic iki dirilis dening Mesthekake. Privasi Ensighten minangka solusi privasi lan kepatuhan sing njamin koleksi data konsumen situs web sampeyan tundhuk marang kabijakan privasi sampeyan uga undang-undang AS lan internasional kanthi ngawasi kabeh tag situs web sampeyan. Privasi Mesthekake yen situs bisa tundhuk karo header browser Do Not Track (DNT) lan ketentuan pilihan UK Cookie, uga ngidini sampeyan nawakake panggunaan pamilih data utawa opsional ing situs web.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.