Situs Web Sampeyan Ora Proyek

Depositphoto 42401495 m

Kita lagi ngrewangi mbantu klien anyar karo desain ulang situs web. Situs sing saiki katon wis rampung sawetara taun kepungkur lan katon kaya ngono. HTML iku tetep tanpa responsif, struktur URL sing angel, lan ora ana sistem manajemen konten. Nalika semana, situs iki pancen cukup sukses lan aku yakin manawa dheweke nandur modal akeh - nanging ora bisa digunakake maneh.

Ana upaya tim ing desain anyar, sing nyuda produktivitas amarga gumantung banget karo konsensus ing antarane para pemain. Kita wis biasa karo kahanan kasebut lan ngatasi kesulitan ngatur desain ing jaman mbiyen.

Siji masalah sing umum dudu situs utawa desaine kabeh, yaiku ngganti paradigma a desain ulang situs web minangka proyek lan dudu proses. Ana pangarep-arep sing ora disengaja manawa saben desain, saben konten, lan saben elemen pandhu arah kudu sampurna.

Dheweke ora bakal.

Dheweke ora bakal amarga kinerja situs web kasebut ora bisa diprediksi nganti urip lan pangguna bisa ngobrol. Aku asring guyon karo perusahaan sing situs web kasebut ora kanggo wong-wong mau - kanggo para pengunjung. Sawetara nganggep nyesel banget nalika ndeleng situs apik lan apik sing wis diluncurake kanthi sampurna kaya anake dhewe. Kadang anake; nanging ayu, ora tampil apik karo sakelas liyane.

Sing paling penting babagan sistem manajemen konten modern yaiku sampeyan duwe kabeh bahan situs web sing kapisah. Yen pandhu arah ora bisa… ora kuwatir… desain sing anyar. Yen desaine durung bisa digunakake… golek sing anyar. Yen konten ora bisa digunakake, tulis konten anyar.

Siap, Geni, Tujuan

At DK New Media, kita arang banget nulis keterlibatan adhedhasar proyek kanggo desain ulang situs amarga kita ngerti manawa situs kasebut butuh wektu kanggo nindakake lan bisa diukur. Minimal kita yaiku 90 dina supaya paling ora bisa nggawe pangowahan sing bisa nyebabake visibilitas telusuran lan menehi wektu kanggo ngoptimalake konversi.

Iki penting banget supaya situs sampeyan dibangun ing sistem manajemen konten sing padhet kanthi saben kemampuan. Sawise situs sampeyan diluncurake, sampeyan mung kudu bali menyang pangembang yen sampeyan golek fitur anyar. Nanging tata letak, hirarki lan verbiage kabeh kudu bisa diganti karo klien.

Yen kita ngluncurake situs anyar lan ora performa luwih apik utawa klien nemokake desain sing luwih optimal, sing penting yaiku kita bisa nggawe pangaturan - suntingan utawa utama. Yen sampeyan pengin menang balapan, sampeyan kudu pensiun mobil lawas lan njaluk sing anyar ing trek kanggo miwiti tes.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.