4 Komentar

  1. 1

    Ing babagan konten lan desain liyane sing kudu dipikirake, apa aku nambah paragraf cekak uga peluru lan nomer? Ya, iki minangka bagean saka apa sing nggawe konten dadi resik lan bisa diwaca ing web (poin sampeyan # 31) nanging aku percaya manawa ana sebutan khusus ing bagean laporan sampeyan.

  2. 2
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.