Content MarketingAnalytics & TesE-commerce lan EceranPemasaran Email & Otomatisasi Email PemasaranInfografis PemasaranPemasaran Seluler lan TabletTelusuri MarketingMarketing Social Media

Daptar Dhaptar Fitur Situs Web: 68 Gambar Paling Kedah Kanggo Situs Sampeyan

Wah Aku seneng banget nalika ana wong sing ngrancang dhaptar priksa ing infographic sing gampang lan informatif. Tinjauan Host Web UK ngrancang infographic iki kanggo nggawe dhaptar fitur sing dipercaya kudu kalebu karo online bisnis saben bisnis.

Supaya bisnis bisa sukses kanthi online, sampeyan kudu nggawe manawa situs web wis dilengkapi fitur! Ana akeh rincian cilik sing bisa nggawe kabeh prabédan - bisa uga dipercaya kanggo pelanggan lan uga menehi fungsi ekstra sing mbantu konversi lan nambah pengalaman pangguna ing situs sampeyan. Iki ndadekake bisnis sampeyan tetep beda karo sing liyane sing menehi kompetitif.

Dhaptar iki kanggo situs ukuran bisnis lan e-commerce uga kudu dipikirake. Aku wis nambah sawetara item liyane saliyane dhaptar sing uga kalebu!

Umume, situs web sampeyan kudu cocog karo tujuan sing sampeyan investasi - kanggo drive bisnis. Iki tegese saben pengunjung kudu nampa tujuan, golek informasi sing dibutuhake, bisa dadi konversi, lan menehi kabar lan laporan sing dibutuhake kanggo terus ngoptimalake situs kasebut.

Akeh banget perusahaan sing fokus ing desain. Desain sing apik nyedhiyakake pengaruh langsung sing dikarepake pengunjung, nanging kajaba situs kasebut bener-bener bisa digunakake lan ndamel dodolan kanggo perusahaan sampeyan, investasi kasebut ora cocog. Kosok baline, agensi asring ora nawakake kabeh fitur sing dibutuhake situs sampeyan supaya sukses. Konversi, telusuran, lan optimalisasi sosial ora bisa dadi tambahan, mesthine dadi garis dhasar kanggo proyek situs web apa wae.

Ing Header Kaca Sampeyan:

  1. Jeneng domain - iku gampang diwaca lan dielingi. Ekstensi domain .com isih premium amarga cara browser bakal ngatasi yen sampeyan ngetik domain kasebut tanpa ekstensi. Ekstensi domain anyar dadi bisa ditampa (misale. mlayu lan tembung liyane. Sampeyan bakal kaget yen menehi kesepakatan babagan lelang domain uga gedhe. Aja mandhegake telusuran kanthi registrasi anyar.
  2. Logo - perwakilan profesional bisnis sampeyan sing unik. Desain logo yaiku sawijining artform… sing mbutuhake kontras, pangenalan kanthi ukuran, kreatifitas, werna sing target pamirsa, lan bisa uga ngirim pesen visual sing mengaruhi pamirsa. Priksa manawa sampeyan link logo menyang bali menyang kaca ngarep amarga umume pengunjung wis biasa.
  3. TagLine - katrangan ringkes babagan apa sing ditindakake bisnis sampeyan. Iki ora kudu dadi fitur kajaba sampeyan produk utawa layanan trik siji. Fokus karo keuntungan produk utawa layanan sampeyan, dudu fitur kasebut. Motong pelumas sampurna kanggo Fajar. Nanging dhaptar implementasi lan integrasi tinimbang Élingake Pangembalian babagan Investasi Teknologi luwih apik kanggo Highbridge.
  4. Phone Number - a bisa diklik lan bisa dilacak nomer telpon (lan priksa manawa sampeyan njawab). Pelacakan nomer telpon bakal mbantu kampanye atribut sing luwih apik lan kepiye prospek tekan sampeyan. Amarga pangguna asring seluler, mesthekake saben nomer telpon minangka link sing bisa diklik penting… ora ana sing pengin nyoba lan nyalin lan nempel nomer telpon liwat layar seluler.
  5. Telpon-kanggo-Tindakan - critakake marang pengunjung apa sing bakal dikepengini lan dheweke bakal rampung. Saben kaca situs sampeyan kudu duwe CTA. Aku nyaranake duwe Nelpon kanggo Tindakan tombol ing sisih tengen ndhuwur pandhu arah uga. Gampangna, critakake marang pengunjung apa sing kudu ditindakake, banjur nulungi lelungan pelanggan.
  6. Navigasi Top - opsi wicaksana kanggo nemokake kaca ndhuwur ing situs sampeyan. Menu Mega bisa uga katon apik, nanging kajaba dirancang kanthi apik, akeh pilihan sing bisa ditindakake para pamirsa. Aku wis ndeleng keterlibatan lan kaca ngunjungi skyrocket ing situs sing nyuda elemen navigasi dadi bagian sekedhik.
  7. Navigasi Roti Roti - tulung pengunjung bisa navigasi kanthi hirarkis. Nyedhiyakake wong liya kanggo munggah pangkat iku paling apik. Roti roti uga alat optimalisasi telusuran sing apik, nyedhiyakake mesin telusuran kanthi luwih ngerti babagan hirarki situs sampeyan. Utamane, yen sampeyan situs e-commerce kanthi ton kategori lan SKU produk.

Ndhuwur Fold:

  1. Video Latar mburi, Gambar utawa Slider - kanthi visual nampilake poin sade lan pembeda sing unik. Sampeyan bisa uga pengin nggabungake kothak cahya. Yen sampeyan duwe diagram utawa gambar sing rinci, sampeyan pengin pengunjung mriksa, nggawe gambar sing bisa diklik ing endi gambar, galeri, utawa slider ngembang menyang real estate maksimal sing dijupuk minangka pengalaman panganggo sing apik.
  2. Ulasan lan Paseksen - Bukti sosial penting. Umume calon pengunjung pengin ngerti rong prekara sing penting banget ... Apa sampeyan bisa nindakake apa sing sampeyan ucapake? Apa bukti yen sampeyan duwe kemampuan? Paseksen teks apik, video luwih apik. Yen sampeyan arep nganggo teks, priksa manawa kalebu foto wong kasebut uga asmane, judhul, lan dununge (yen ditrapake).
  3. Informasi Bisnis Penting - Lokasi fisik lan alamat surat sampeyan sampurna kanggo dilebokake ing sikil situs sampeyan. Yen lokasi fisik sampeyan kritis ing bisnis, sampeyan bisa uga kalebu ing tag judhul, utawa menehi peta ing saindenging situs supaya masarakat bisa nemokake kanthi gampang. Uga penting yaiku jam informasi lan cara paling apik kanggo ngubungi sampeyan.

Ngisor Fold:

Mesthi wae, kanthi layar modern… lipatan beda kanggo saben piranti. Nanging, umume, area layar sing ora langsung katon nalika ana wong mbukak kaca sampeyan ing browser. Aja wedi karo kaca sing dawa… nyatane, kita wis nyoba lan ndeleng kaca sing dawa, diatur kanthi luwih apik tinimbang nggawe pengunjung klik kanggo njaluk informasi sing dibutuhake.

  1. Konten Konten - proposisi adol unik sampeyan sing dijelasake kanggo pengunjung lan telusuran.
  2. Fitur utama - produk lan layanan sampeyan.
  3. Tautan Internal - menyang kaca njero situs web sampeyan.
  4. tetenger - Link ing konten kaca kanggo mbantu pangguna mlumpat utawa mudhun kaca kanggo nemokake informasi sing digoleki.

Sikil:

  1. Aksesibilitas - Perusahaan wiwit tanggung jawab amarga ora duwe akses kanggo wong sing ora duwe kabisan. Ing negara kaya California, ana minimal $4,000 denda amarga ora duwe situs sing bisa diakses. Rekomendasi kita kanggo iki yaiku ndhaptar AccessiBe, sing langsung nggawe situs sampeyan bisa diakses, nduweni jejak audit, nulungi masalah hukum, lan bisa uga bisa disudo pajak yen perusahaan sampeyan nduweni kualifikasi.
  2. pandhu arah - pandhu arah sekunder menyang kaca umum. Tabel indeks kadhangkala apik karo tetenger kanggo mbantu pengunjung mlumpat saka bagean liyane.
  3. Media sosial - ngewangi wong supaya ngerti sampeyan liwat saluran sosial.
  4. Fitur Ngobrol Online - komunikasi cepet nalika pengunjung lagi riset. Chatbots dadi alat sing luar biasa kanggo nduweni kualifikasi lan nuntut panjaluk liwat obrolan kanthi akurat lan gampang. Uga ana resepsionis pihak katelu sing bisa digunakake yen ora duwe tenaga kanggo ngawasi obrolan sajrone lan ing sanjabane jam kerja.
  5. Jam Bisnis - bebarengan karo lokasi sampeyan, iki bakal nggawe manawa pengunjung ngerti kapan dheweke bisa ngunjungi. Jam bisnis uga bisa dilebokake ing metadata situs sampeyan kanggo mesin telusuran, direktori, lan layanan liyane sing nyusup situs sampeyan.
  6. Informasi Kontak - alamat fisik lan surat (es), nomer telpon, lan / utawa alamat email. Ati-ati nerbitake alamat email. Crawler terus-terusan njupuk dheweke lan sampeyan bisa uga wiwit entuk spam.

Kaca Inner:

  1. Babagan awake dhewe Konten - apa critane?
  2. Konten Halaman Batin -kula penawaran produk lan layanan kanthi rinci.
  3. Formulir kontak - llan pengunjung ngerti kapan ngarepake tanggepan.
  4. Fitur Captcha / Anti-Spam - sampeyan bakal nuwun sewu yen ora! Bot terus-terusan nyusup situs lan ngirim formulir nalika ora digunakake.
  5. Kebijakan Privasi Page - supaya pengunjung ngerti kepiye cara nggunakake data sing dikumpulake. Sampeyan uga pengin Katentuan Layanan yen sampeyan nyedhiyakake layanan karo situs sampeyan. Sing paling apik yaiku ngobrol karo pengacara!
  6. Kaca FAQ - Pitakon sing asring ditakonake babagan produk lan layanan sampeyan.
  7. Halaman Blog - warta perusahaan, warta industri, saran, lan crita klien sing bisa dituduhake karo pamirsa.

blog:

  1. Fitur komentar - tambahake keterlibatan pangguna.
  2. Bar telusuran - luwih gampang pengunjung bisa nemokake informasi sing digoleki.
  3. Sidebar - tampilake kiriman blog paling anyar utawa paling populer, ajakan-kanggo-tumindak, utawa kiriman sing gegandhengan.
  4. Kongsi Media Sosial - ngidini pangguna mbagi artikel kanthi gampang.

Titik Konten lan Desain Liyane Kanggo Deleng:

  1. Font sing gampang dibaca lan resik - Elinga manawa font serif pancen ngidini para nonton maca konten kanthi luwih gampang. Ora umum nggunakake font Sans-serif ing judhul lan font serif kanggo konten awak.
  2. Tautan sing gampang dingerteni - warna, garis ngisor, utawa tombol bakal nyebabake pangguna ngeklik lan ora frustasi.
  3. Mobile responsif - ngrancang situs modern sing katon apik ing piranti seluler iku kudu dilakoni!
  4. Menu Hamburger ing situs seluler
  5. Gunakake warna sing kontras
  6. Gunakake pamriksa ejaan - kita tresna Grammarly!

Optimisasi Mesin Telusuran:

  1. Nganyari judhul lan meta deskripsi - ngoptimalake judhul lan deskripsi meta supaya pangguna mesin telusuran luwih seneng klik.
  2. Nggawe sitemap otomatis - lan ngirim menyang alat webmaster umum.
  3. Gampang nganyari struktur URL - URL cekak, ringkes sing ora nggunakake querystrings lan nomer luwih gampang dituduhake lan luwih menarik kanggo diklik.

Server lan Hosting:

  1. Hosting cepet lan andal - kita tresna Flywheel!
  2. Fitur serep situs web otomatis - situs sampeyan kudu digawe serep saben wengi lan gampang dipulihake. Umume platform hosting sing apik nawakake iki.
  3. SSL / HTTPS - priksa manawa situs sampeyan duwe sertifikat keamanan, luwih-luwih yen sampeyan nglumpukake informasi saka pengunjung. Iki kudu ditindakake saiki amarga browser modern biasane bakal ngindhari apa-apa kajaba konten sing aman.

Syarat Teknik Backend:

  1. Gunakake CMS - Ora bisa saingan karo sistem manajemen konten saiki kanggo nggabungake kabeh alat, integrasi, lan efisiensi kanthi nyoba nulis piranti lunak web sampeyan dhewe. Goleki a CMS kanthi kapabilitas SEO sing apik lan ngleksanakake langsung.
  2. Kode sing dioptimalake kanggo mbukak kaca kanthi cepet - sistem CMS modern nggabungake database kanggo nyimpen konten lan kaca web kanggo pitakon lan ditampilake. Kodhe sing rumit banget bisa nyedhiyakake akeh server web sampeyan (luwih-luwih nalika pengunjung bebarengan tekan situs sampeyan), mula kode sing kudu ditulis kanthi apik!
  3. Kompatibilitas salib-browser
  4. Integrasi Google Search Console
  5. Integrasi Google Analytics - luwih becik integrasi Google Tag Manager karo Google Analytics sing dikonfigurasi.
  6. Mikroformat - Tandha Schema.org kanggo diwaca Google (luwih-luwih yen sampeyan bisnis lokal), data kertu Twitter kanggo twitter, lan menehi tag OpenGraph kanggo Facebook kabeh bisa nambah visibilitas nalika situs dituduhake utawa ditemokake ing telusuran lan media sosial.
  7. Kompresi media - gunakake an layanan komprèsi gambar kanggo nyepetake pemuatan gambar sampeyan tanpa ngrusak kualitas gambar.
  8. Lazy Loading - Gambar, audio, lan video ora perlu langsung mbukak ing kaca web nganti dideleng, ditonton, utawa dirungokake. Gunakake teknologi loading sing males (dibangun ing WordPress) kanggo nampilake kaca dhisik… banjur nampilake media yen dibutuhake.
  9. Caching Situs - yen situs sampeyan dikirim, bisa uga cepet. Nanging kepiye yen sampeyan duwe puluhan ewu pengunjung saben dina… apa bakal nabrak utawa tetep maju?

Hal-hal sing kudu dihindari:

  1. Gunakake layanan video hosting, aja mbukak video ing server sampeyan
  2. Nyingkiri musik latar mburi
  3. Aja nggunakake Flash
  4. Nyingkiri Klik kanggo Ngetik situs (kajaba ora ana watesan umur)
  5. Aja nyolong konten, gambar, utawa aset liyane
  6. Aja nuduhake informasi rahasia

Barang Tambahan Ora kejawab

  1. Ndaftar Newsletter - Akeh pengunjung ing situs sampeyan ora bakal siyap tuku, nanging bakal langganan kanggo tuku mengko utawa bisa terus ngubungi. Entuk email minangka elemen kritis kanggo saben bisnis!
  2. CDN - Jaringan Pangiriman Konten bakal nyepetake situs sampeyan kanthi temenan.
  3. Robots.txt - Supaya mesin telusuran ngerti apa sing bisa lan ora bisa diindeks, lan ing endi golek peta situs. Wacan: Apa Optimisasi Mesin Telusuran?
  4. Landing Pages - Landing pages sing kudu duwe. Kaca tujuan kanggo saben pengunjung sing motivasi sing ngeklik ajakan-tumindak penting kanggo sukses konversi sampeyan. Lan kaca kebangkrutan sing nggabung karo manajemen hubungan pelanggan lan platform otomatisasi pemasaran luwih apik. Wacan: 9 Kesalahan Kaca Landing sing Bisa Dicegah
  5. podcast - Podcasting terus ngasilake asil karo bisnis. Bisnis bisa target target wawancara, njupuk testimoni saka klien, ndidik pelanggan, lan nggawe otoritas ing industri. Wacan: Napa Perusahaan Podcast
  6. Videos - Malah bisnis cilik bisa tuku video dhasar… sing dibutuhake yaiku smartphone lan sampeyan luwih becik mbukak! Saka video panjelasan nganti testimoni pelanggan, sampeyan bakal kaget amarga akeh pengunjung sing ora bakal maca, nanging bakal nonton video ing saindenging situs. Aja wedi nampilake ing konten sampeyan. Wacan: Napa Video Produk minangka Prioritas lan 5 Jinis Video sing Sampeyan Bakal Produksi
  7. Map - Apa sampeyan ndaftar? Google My Business? Sampeyan kudu nggoleki peta kanggo bisnis sampeyan. Lan aku ngajak sampeyan uga kalebu peta ing situs sampeyan.
  8. Bar Logo - Yen sampeyan perusahaan B2B, duwe bar logo iku penting supaya prospek bisa ndeleng sapa maneh sing sampeyan kerjakake. Kita yasa widget rotator gambar amarga alesan iki.
  9. Sumber Daya Premium - Yen sampeyan ora ngasilake konten premium kaya infografis, kertas putih, lan studi kasus, sampeyan bakal ora entuk akeh cara kanggo narik kawigaten pengunjung supaya bisa nyambung karo sampeyan liwat kaca kebangkrutan! Wacan: Taktik Pemasaran Top kanggo Generasi Utama
  10. Standar Seluler - Artikel Instan Facebook, Berita Apple, lan Kaca Ponsel sing Dipercepat Google minangka standar konten terintegrasi anyar sing kudu sampeyan terbitake. Wacan: Saiki kasedhiya ing Apple News
fitur situs web

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

4 Komentar

  1. Ing isi lan desain poin liyane sing kudu dipikirake, apa aku bisa nambah paragraf cendhak uga peluru lan nomer? Ya, iki minangka bagean saka apa sing nggawe konten resik lan bisa diwaca ing web (titik sampeyan #31) nanging aku yakin dheweke pantes disebutake khusus ing bagean laporan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web