8 Tren Desain Digital kanggo 2017

desain nggawe inspirasi

Kreatif Pesisir apa proyek sing apik banget dadi tren desain kreatif kanthi nggawe infographic sing hebat saben taun. 2017 katon kaya taun sing kuat kanggo tren desain - aku seneng kabeh. Lan kita wis nggabungake akeh iki kanggo para klien lan malah kanggo kita situs agensi.

Kanggo taun katelu kanthi berturut-turut, kita nerbitake versi paling anyar babagan infographic tren desain populer kanggo taun 2017. Sanajan ana prinsip desain sing universal lan tanpa wates wektu, nanging uga ana tren sing bakal ganti saben taun nalika prakteke berkembang. Sawetara tren iki bisa uga terus dadi bagian saka prinsip sing ora ana watese, dene liyane bakal sirna. Ayo goleki apa sing kita tingali ing 2016 sing dikarepake bakal dadi populer, lan apa sing bisa kita ngarepake ing taun 2017.

Tren Desain Situs Web kanggo 2017

  1. Desain adhedhasar kertu - Navigasi visual dadi luwih misuwur ing situs supaya para pengunjung bisa ndeleng kanthi cepet lan nemokake sing dibutuhake.
  2. Tipografi Kandel Gedhe - Tipografi sing gedhe lan kandel ing desain kontemporer misuwur.
  3. Werna Wungu-Balik - warna utama neon lan kandel nyalip flat lan nada duniawi sing wis populer sawetara taun kepungkur.
  4. Ikon Tipis - Ikon abstrak minimalis kanthi garis lancip dadi popularitas kanthi luwih rinci babagan lambang sing rinci.
  5. Gradien Neon - nambah jero logo lan aksen kanthi warna neon sing kuat minangka cara sing apik.
  6. Retro-Pastel - lilac, blues bayi, lan jambon kanthi warna putih alus dikombinasikake karo garis desain sing kuat.
  7. Wujud Kandel - poligon, bentuk setara, lan pola geometris nambah daya tarik.
  8. asli - gambar lan ilustrasi nyedhiyakake pengalaman unik.

Salah sawijining situs ilustrasi favorit sing dakkunjungi ing taun iki yaiku Taman Botani Sodas Hard. Sawise sampeyan umur luwih saka 21 taun, siyap kanggo pengalaman sing apik tenan.

tren desain situs web

One comment

  1. 1

    "Bayangake nyewa perwakilan penjualan lan mbayar sewulan layanane banjur dililani - ngarepake konversi bakal terus mlebu." Iki pancen bener - klien / agensi kudu realistis babagan rencana kasebut lan aja ngarep-arep kedadeyan sing apik tenan sajrone sewulan. Yayasan kudu dilebokake. Kirim apik Doug!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.