6 Pitakon Kanggo Takon Dhewe Sadurunge Miwiti Desain Situs Web

perencanaan desain web

Mbangun situs web bisa dadi tugas sing angel banget, nanging yen sampeyan nganggep minangka kesempatan kanggo ngevaluasi bisnis lan ngasah gambar, sampeyan bakal sinau akeh babagan merek sampeyan, lan bisa uga seneng banget.

Nalika sampeyan miwiti, dhaptar pitakonan iki kudu mbantu sampeyan nglacak dalan sing bener.

  1. Apa sing dikarepake situs web sampeyan?

Iki minangka pitakon sing paling penting kanggo dijawab sadurunge miwiti lelungan iki.

Pikirake "gambaran gedhe." Apa telung perkara utama sing sampeyan butuhake utawa pengin saka situs web sampeyan? (Petunjuk: Sampeyan bisa nggunakake dhaptar iki kanggo mbantu nemokake wangsulan!)

Apa sampeyan toko bata lan mortir sing kudu menehi informasi babagan lokasi lan apa sing sampeyan simpen? Utawa, apa sampeyan kudu ngaktifake pelanggan kanthi cepet browsing, toko, lan tuku saka situs sampeyan? Apa pelanggan golek konten sing inspiratif? Lan, apa dheweke kepengin ndhaptar e-newsletter kanggo luwih akeh konten?

Goleki kabeh kabutuhan ing kertas lan prioritasake. Banjur, sampeyan bisa nggunakake dhaptar iki nalika ngevaluasi panyedhiya situs web, desainer, lan pangembang.

Ngiwa nengen: Situs dhasar ngandhani barang-barang penting, Situs E-niaga ngidini sampeyan adol kanthi online, lan blog ngidini sampeyan nuduhake konten lan ide.

Ngiwa nengen: Situs dhasar ngandhani barang-barang penting, Situs E-niaga ngidini sampeyan adol kanthi online, lan blog ngidini sampeyan nuduhake konten lan ide.

 

  1. Apa sampeyan bisa mbayar akeh?

Coba waca anggaran lan evaluasi kabeh biaya sadurunge njupuk langkah cepet. Priksa manawa sampeyan bisa kerja bareng karo kabeh anggota tim kanggo ngrancang dhaptar sing cukup. Sampeyan bisa uga kedadeyan yen anggaran sampeyan nggawe akeh keputusan kanggo sampeyan.

Yen sampeyan nggarap anggaran sing sempit, dhaptar kabutuhan utama bakal mbantu sampeyan nemtokake sing kudu prioritas. Apa sampeyan butuh kaca dhasar, utawa situs lengkap? Yen sampeyan ahli teknologi lan ora butuh kustomisasi, siji kaca landas sing digawe ing template bisa nyuda kurang saka $ 100 / taun. Yen sampeyan kudu ngrancang lan nggawe aplikasi web lengkap kanthi fitur backend khusus, mesthine sampeyan bakal mbayar luwih saka $ 100 / jam kanggo proyek sing mbutuhake atusan jam.

  1. Pira sampeyan duwe wektu?

Minangka aturan umum, luwih cendhek timah kanggo nggawe situs web, luwih akeh biayane. Dadi, yen situs web sampeyan luwih rumit - yaiku yen ngemot macem-macem kaca sing ngiklanake macem-macem produk lan layanan - sampeyan bakal priksa manawa nggawe jadwal peluncuran sing cukup kanggo ngindhari biaya sing ora perlu.

Mangkene, nggawe situs web ora kudu dilakoni selawase. Ngomong sampeyan mung duwe sawetara minggu: Sampeyan bisa milih template prebuilt saka WordPress utawa platform liyane. Blog sing sederhana lan elegan bisa disiyapake kanthi cepet, lan sampeyan uga bisa nyakup sawetara elemen khusus.

Yen sampeyan kudu mbukak situs web kanthi tanggal utawa acara tartamtu, priksa manawa sampeyan komunikasi kasebut ing ngarep. Sampeyan bisa uga kudu ngorbanake sawetara fungsi supaya bisa cepet.

  1. Apa sampeyan duwe merek sing jelas?

Situs web sampeyan kudu nggambar kanthi jelas merek sampeyan supaya pelanggan ngerti lan ngelingi sampeyan. Kejelasan iki minangka kunci kanggo nggawe merek sampeyan supaya sukses jangka panjang. Babagan logo, gambar header, gaya menu, palet warna, tipografi, gambar, lan konten kabeh menehi kontribusi kanggo gambar merek sampeyan, lan kudu konsisten.

Yen sampeyan durung bisa nggarap desainer visual ing merek sampeyan, coba goleki dhasar web kanggo conto apik saka merek konsisten sing bisa ditemokake inspirasi. Sampeyan bakal bisa ndeleng carane situs web katon lan rasane beda ing web amarga warna, font, lan pilihan visual perusahaan. Priksa manawa njlentrehake tampilan perusahaan lan roso ing pikiran sampeyan dhewe kanggo mbantu nuntun pilihan desain situs web sampeyan. Yen sampeyan butuh pitulung, 99desain nawakake layanan kanthi kontes desain sing bisa mbantu njelajah macem-macem merek "tampilan lan rasane", diwiwiti karo logo sampeyan.

  1. Apa konten sing dibutuhake?

Telat nggawe konten bisa nggawe situs web diluncurake maneh. Desainer utawa pangembang web sampeyan ora bakal nulis salinan sampeyan, milih foto portofolio, utawa nggabungake testimoni video sampeyan. Gawe dhaptar awal saka kabeh konten sing kudu sampeyan kumpul (utawa ngasilake), lan jadwal deadline lan tugas sing ketat. Iki uga kudu selaras karo merek lan kebutuhan target target. Contone, yen sampeyan adol klambi bocah, konten sampeyan kudu diajak ibu, bapak, lan Mbah. Lan, fotografi sampeyan kudu nggambarake gambar bocah sing mesem sing katon ayu ing garis klambi sampeyan.

  1. Apa sing sampeyan tresnani - lan sengit?

Cathet kabeh tren lan visual lan tata letak sing pengin ditliti lan disingkiri, lan conto situs web sing sampeyan tresnani (lan penjelasan kenapa sampeyan seneng). Coba telusuran kaya "desain web" ing Pinterest kanggo miwiti. Rangkaian sing kudu ditindakake lan sing kudu ditindakake bakal nggawe proses desain dadi luwih gampang, lan nyetel pilihan sadurunge sampeyan bakal ngirit sampeyan ngelu sing ora perlu.

Inspirasi Desain Web Pinterest

Pinterest nggoleki desain web sing menehi inspirasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.