Kapan Wong Ndhaptar Webinar?

Pathokan Webinar ON24

Wong-wong sing hebat ing ON24, panyedhiya solusi Webcasting, Acara Virtual lan Webinar, nyedhiyakake sawetara wawasan sing apik babagan perusahaan sing nindakake webinar. Kita seneng webinar ing kene Martech Zone lan kita gabung karo mitra kanggo promosi lan nglakokake.

Mangkene 4 Tips kanggo Ngapikake Webinar

  • Para pamiarsa Webcast nundha. 64% ndhaptar minggu webinar langsung. Lan produsen webcast kudu mesthi nggawe promosi "dina acara" kanggo entuk pendaftar menit pungkasan, amarga 21% ndaftar ing dina webinar.
  • TGIF! Kirim email promosi ing dina Selasa, amarga masarakat ndaftar ing dina Selasa luwih saka dina liyane - lan luwih saka kaping pindho luwih akeh tinimbang dina Jumuah.
  • Mikir bi-pesisir. Paling ON24 webinar diwiwiti jam 11 esuk wektu Pasifik, yen wis trep kanggo loro pesisir, saengga bakal nambah registrasi lan rawuh.
  • Nalika ndeleng kapan wae. Pamirsa sing dikarepake saiki saya akeh. Data pathokan ON24 nuduhake manawa rata-rata 25% saka sing ndhaptar webinar sadurunge tanggal urip ndeleng versi arsip acara kasebut.

Kapan Wong Ndhaptar kanggo Webinar Sampeyan?

Mangkene sawetara statistik cepet ing Registrasi Webinar ... klik ing kene kanggo ndownload kabeh Laporan Patokan Webinar.

Tolok ukur Webinar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.