Lansiran Webinar: Konversi Liwat Crito

Crita ing Pemasaran Konten

Mesthi, kita kabeh wis nate krungu sadurunge. Kita kudu nyritakake crita sing relevan lan migunani supaya bisa narik minat lan nggawe konversi. Nanging, yen kita wis nate krungu, mula sejatine bisa sukses. Nanging, konsep crita bisa uga dadi subyek "alus" tinimbang prekara sing bisa diowahi dadi ilmu. Bejo kanggo kita kabeh, ngerti manawa wong sing ngerti carane ngrumusake proses kanggo crita.

Kantal, a perusahaan produksi video sing duwe spesialisasi ing crita, kerja sama karo kita kanggo nggawe webinar dina Selasa, 6 Mei, jam 2 sore EST / 11 am PST babagan Crita ing Pemasaran Konten: Kepiye Crita Nggawe Konversi. Ing webinar iki, dheweke bakal nuduhake sawetara informasi penting babagan crita, kalebu:

  • Cara nggabungake crita ing konten sampeyan
  • Tips babagan cara nyakup crita ing video sampeyan
  • Cara nggawe strategi pemasaran konten visual kabeh
  • Cara nggunakake conto cariyos sing efektif kanggo nggawe merek sampeyan
  • Cara supaya crita sampeyan dirungokake

Nanging, sing paling penting, dheweke bakal nuduhake rumus sing digunakake kanggo crita, bebarengan karo studi kasus babagan cara kerjane kanggo para klien, kalebu Kroger lan Whole Foods.

Gabung karo diskusi apik tenan iki karo Jon DiGregory saka Cantaloupe TV lan kita dhewe Douglas Karr saka Martech Zone. Kita ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing kana!

Ngakses Cara Crita Nggawe Webinar Konversi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.