Alur Web: Desain, Prototipe lan Peluncuran Dinamis, Situs Web Responsif

aliran udara

Apa wireframing dadi jaman biyen? Aku wiwit mikir dadi gelombang anyar WYSIWYG tanpa editor, drag and drop editor saiki lagi nggegirisi pasar. Sistem Manajemen Konten sing nampilake siji tampilan ing mburi lan liyane ing mburi bisa dadi lungse. Ya… bisa uga malah WordPress kajaba ora bisa nggayuh.

Luwih saka 380,000 desainer wis mbangun luwih saka 450,000 situs kanthi Webflow. Alat desain web, sistem manajemen konten, lan platform hosting kabeh dadi siji. Iki tegese desainer nggawe kode kanthi bebarengan - lan asil kanthi otomatis dioptimalake kanggo tata letak responsif.

Fitur Aliran Web kalebu:

  • Desainer Codeless - Webflow nulis kode semantik sing resik kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa fokus ing desain. Miwiti karo kanvas kosong kanggo kontrol kreatif total, utawa pilih template kanggo miwiti kanthi cepet. Kanthi rencana premium, sampeyan bisa kanthi gampang ngekspor HTML lan CSS kanggo digunakake kaya sing dikarepake.
  • Desain responsif - Gampang nggawe tampilan khusus kanggo desktop, tablet, lan seluler (lanskap lan potret). Saben pangowahan desain sampeyan nggawe cascades menyang piranti sing luwih cilik kanthi otomatis. Kontrol saben breakpoint, dadi situs sampeyan katon sampurna piksel ing saben piranti.
  • Animasi lan interaksi - Nggawe klik, ing kisaran, lan mbukak interaksi kanthi urip tanpa kode kanthi animasi sing bakal bisa digunakake kanthi lancar ing piranti apa wae lan ing browser modern.
  • Komponen Prebuilt - Navigasi, slider, tab, formulir lan lightboxes wis dibangun, responsif kanthi lengkap lan kalebu kemampuan kanggo njupuk petunjuk lan umpan balik saka kothak.
  • E-niaga lan Integrasi - Integrasi produksi kalebu Zapier lan Mailchimp. Mbangun storefront sampeyan lan nangani kranjang belanja lan pembayaran nganggo alat pihak katelu kaya Shopify.
  • cithakan - Pilih saka liwat 100 template bisnis, portofolio, lan blog sampeyan bisa ngatur ing Webflow.
  • Hosting lan Serep - Gunakake domain khusus kanthi backup otomatis lan manual, ngawasi keamanan, pementasan lan basis data produksi, lan kacepetan muat kaca kanthi performa dhuwur.
  • tutorial - Webflow's pusat pitulung nawakake macem-macem kursus kanggo miwiti lan tutorial sing luwih jero kanggo mbantu sampeyan, bebarengan karo forum lan lokakarya.

Mlebu kanggo Akun Webflow Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.