Konten sing padha Pangiriman Beda

diagram-pensil.png Umume wong kanthi naluri ngganti gaya komunikasi nalika ngomong karo bocah, kanca cedhak, utawa wong sing ora bisa basa Inggris minangka basa asli. Nopo nopo Amarga saben klompok duwe pigura referensi, pengalaman, lan sesambungan beda karo pamicara sing bakal nyebabake katrampilan menehi interpretasi marang pesen.

Semono uga komunikasi komunikasi sampeyan utawa nulis salinan. Nalika aku nyaranake pamilik bisnis nggunakake maneh konten ing platform, siaran pers, surat berita, postingan blog lan media sosial, penting kanggo ngatur pangiriman kanggo platform tartamtu.

Contone: Nulis a press release ngumumake babagan nyewa anyar bisa diwiwiti karo:

Marietta Financial Services, sawijining akuntansi, perencanaan pajak, lan praktik konsultasi bisnis adhedhasar ing Indianapolis, diumumake dina iki Jeffrey D. Hall; CPA gabung karo organisasi minangka konsultan pajak lan bisnis. Jeffrey nggawa luwih saka sepuluh taun akuntansi, audit lan nyiapake pajak lan pengalaman ngrancang kanggo peran anyar iki.

Warta sing padha dikirim ing blog perusahaan kudune luwih informal, lan nada omong-omongan. Salin bisa uga katon kaya iki:

Kita seneng banget ngumumake Jeffrey Hall wis gabung karo Marietta Financial Services, minangka konsultan pajak lan bisnis. Kita ngerti manawa klien bakal entuk bathi saka pengalaman akuntansi, audit lan perencanaan pajak lan Jeffrey sajrone sepuluh taun.

Lan ing media sosial nulis salinan kudu luwih santai. Tweet bisa uga:

@dewahoya saiki dadi anggota tim @marietta. Tambahake menyang dhaptar, lan kirim pitakon babagan pajeg! (Aja golek @jeffhall ing Twitter, aku isih nggarap klien kasebut supaya bisa nyepetake, iki minangka conto cara media bisa digunakake.)

Dadi yen mbesuk sampeyan nulis apa-apa siji medium, pikirake babagan cara bisa diowahi, lan digunakake ing lokasi liya. Nggawe taktik iki dadi rutinitas sampeyan bakal nyederhanakake proses nggawe visibilitas online kanthi nggunakake konten sing relevan.