Informasi Overload Web 2.0

Banget karo jumlah informasi, aplikasi, lan solusi anyar sing bakal sampeyan tekani? Aku ngerti aku iki! Nelpon aku konyol, nanging sawetara barang sing dakkandhakake saiki bisa uga warta lawas kanggo akeh wong, nanging kanthi akeh informasi, sapa sing bisa ngerti. Kajaba sampeyan Douglas Karr or Kyle Lacy - sing ngomong, aku yakin dheweke ora turu!

Aku wiwit nggunakake sawetara alat organisasi anyar kanggo njaga rincian kabeh. Ing ngisor iki mung sawetara sing saya migunani:

  1. enak_logo.jpgÉca: Oke, oke, aku ngerti akeh sing maca iki bisa uga wis ngerti babagan Delicious. Aku uga wis ngerti babagan iki, nanging nganti jagad enggo bareng sosial berkembang, ora ana pengaruh sing gedhe. Aku seneng bisa menehi bookmark lan menehi tag adoh lan ora preduli komputer apa wae, ing endi papane, aku mesthi duwe favorit ing kana. Ora preduli papan sing cepet lan gampang kanggo nemokake kabeh tautan sing pengin dakeling-eling. Kaya postingan blog anyar, undhangan webinar, utawa uga artikel.
  2. piknik-logo-spaced.pngPicnik: Maneh, para pemasar minangka wong sing kreatif lan kita kudu bisa desain kanthi jiwit. Aku bisa ngrancang yen dibutuhake, nanging yen pengin cepet, gampang, lan gampang… aku milih picnik! Utamane kanggo proyek kasebut, sampeyan pengin nggawe rempah-rempah tanpa akeh tenaga otak. Antarmuka gampang banget digunakake lan maneh kaya aplikasi adhedhasar web ..... Sampeyan bisa ngakses gambar ing endi wae.
  3. feedburner.pngFeedBurner: Saiki aku yakin sampeyan mikir, dheweke duwe rock apa? Ora akeh… .deleng, aku dadi pemasar sibuk menehi kabeh AZ! Aku butuh cepet, butuh sederhana, lan kudu bali maneh nalika ana jiwit. Nalika aku wis mesthi ngerti lan seneng feedburner babagan kapabilitas RSS, nanging aku nembe ngerti babagan kemampuan masang formulir email ing blog sampeyan. Lan banjur metrik, keren banget yen aku duwe kabeh alat kasebut ing platform Google saben dina.
  4. google_apps_logo.jpgAplikasi Google: Aku ora pengin kaya pemuja Google amarga kaya akeh pemasar liyane, aku mesthi bingung karo dheweke mung nyoba nambah telusuran. Nanging, ing Delivra, kita kabeh makarya saka Google Apps kanggo kabeh perkara lan sanajan aku yakin penghematan biaya gedhe dibandhingake karo piranti lunak desktop, aku kesengsem karo macem-macem aplikasi saka mail, tanggalan, situs (sing paling disenengi!), Dokumen, sampeyan jeneng. Saiki aku ngerti ora sampurna, nanging aksesibilitas lan kasunyatan manawa ora nabrak sepisan saben dina wis dakdol.
  5. logo smartsheet-180x56.pngSmartSheet: Iki bisa uga minangka siji-sijine aplikasi sing bisa uga ora sampeyan pahami. Aku seneng karo SmartSheet amarga aku isih nggawe dhaptar. Kepiye maneh aku nglacak ewonan perkara sing aku lakoni saben dina? Ing acara apa wae, aplikasi kasebut mbantu aku ngatur macem-macem tugas sing bisa dadi prioritas, bareng karo wong liya, nggawe suntingan ing endi wae, nyithak utawa ngakses ing endi wae.

Sampeyan duwe, limang alat sederhana sing nyegah aku tundhuk marang kakehan informasi. Yen sampeyan dadi pemasar sing keluwen wektu utawa mung keluwen wektu, lebokake sawetara alat kasebut menyang tas trik lan sampeyan bakal bisa ngatur momotan kanthi gampang. Yen ora, pikirake minangka hyperlink anyar kanggo sing wis sampeyan ngerti lan tresna.

4 Komentar

  1. 1

    Aku luwih seneng Diigo tinimbang Delicious, sanajan Google Sidewiki wiwit narik kawigaten babagan kapabilitas anotasi sing padha (dianggep ora kuat) karo Diigo.

  2. 2

    Dhaptar cekak Carissa. Nuduhake kanthi ringkes platform sing beda-beda sing dibutuhake kabeh para pemasar supaya bisa rampung. Aku mriksa SmartSheet. Kaya drthomasho, aku uga luwih milih Diigo tinimbang Delicious amarga sampeyan bisa nggawe cathetan menyang kaca. Tag ora enak, nanging nganggo Diigo aku bisa nggunakake loro tag lan "lengket" ing kaca kasebut kanggo fokus ing sawijining bagean saka kabeh konten sing disimpen. Nganti ketemu maneh! –Paul

  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.