Segitiga Pangembangan Web

Kabeh kontrak karo klien melu saben wulan. Kita arang banget ngupayakake proyek tetep lan meh ora bisa njamin jadwal wektu. Kayane medeni kanggo sawetara wong, nanging sing dadi tujuane yaiku supaya tujuane ora dadi tanggal rilis, mesthine minangka asil bisnis. Tugas kita yaiku golek asil bisnis klien, ora njupuk trabasan kanggo nggawe tanggal peluncuran. Minangka Healthcare.gov sinau, iku dalan sing bakal nyebabake pangarepan sing ora dikarepake.

Kanggo nyoba lan njaga proyek klien ing wektu, kita misahake syarat sing kudu ana (ngrampungake asil bisnis) lan kepenak diduweni (tambahan opsional). Kita uga ora nate njadwalake rampung nalika diluncurake amarga kita ngerti mesthi ana sawetara prelu sing dibutuhake.

Robert Patrick minangka CEO saka Labs PhD, agensi sing ngrancang, mbangun lan ngluncurake situs web kanggo akeh perusahaan Fortune 500 paling dhuwur. Robert tetep ngatasi masalah sing wis dialami Healthcare.gov lan nyediakake 5 alasan utama supaya gagal diluncurake.

  1. Aja, nate nglanggar Wektu, Biaya & Fitur Atur aturan. Pikirake iki minangka segi telu, sampeyan kudu milih siji titik tetep lan rong variabel liyane. Ing jagad iki, apa wae bisa digawe anggere cukup wektu lan dhuwit. Nanging, sapa wae sing nggawe aplikasi web kudu milih, ing ngarep, sing dadi prioritas utama. Iki nyetel nada lan fokus kepiye proyek kudu diluncurake. Contone,
    • Apa kudu diluncurake sawise fitur tartamtu rampung (dhuwit lan wektu beda-beda).
    • Apa kudu diluncurake kanthi cepet (dhuwit lan fitur beda-beda).
    • Apa kudu diluncurake kanthi mikir anggaran (wektu lan fitur beda-beda).
  2. Diluncurake karo Rampung ing atine tinimbang garis wiwitan. Aplikasi web kudu dideleng minangka proyek sing bakal wiwitan banjur mekar. Mbangun apa sing penting lan wajib kanggo dina iki kanthi tuwuh lan evolusi ing pikirane mesthi luwih apik tinimbang mbangun kanthi tujuan rampung ing titik wiwitan.
  3. Akeh banget vendor melu. Dilaporake manawa situs web Obamacare cedhak karo 55 vendor sing ana gandhengane. Nambahake pirang-pirang vendor ing proyek apa wae bisa dadi lunyu. Sampeyan meh bisa njamin bakal ana masalah karo versi file, bedane file seni, bedane pendapat seni, ditinggalake proyek, lan dhaptar terus-terusan. Bayangake yen kita duwe 55 senat saben tugas kanggo ngrampungake bagean saka masalah umum.
  4. Arsitektur Informasi ora dianggep serius. Asring, agensi gedhe bakal njaluk vendor ngirim bid menyang RFP lan nglumpati proses Arsitektur Informasi langsung mlebu ing pangembangan tanpa ngerti utawa setuju karo ruang lingkup kasebut. Iki minangka sampah sing gedhe banget, elek, mbuwang wektu, kelangan dhuwit, kesalahan. Apike banget kanggo arsitek babagan aplikasi sing bisa diwiwiti lan siyap supaya prigel lan fleksibel kanggo prekara sing ora bisa diprakirake sadurunge sampeyan miwiti program (iki kayata nggawe omah tanpa cetak biru). Vendor bakal ora duwe anggaran lan miwiti nyuda yen ora rampung kanthi bener.
  5. Ora cukup wektu kanggo Assurance Quality. Mesthi wae iki ambruk banget kanggo ngluncurake HealthCare.Gov. Dheweke nggarap tanggal urip sing angel (wektu minangka variabel tetep saka segi telu ing kasus iki) lan fitur lan anggaran kudu diowahi kanggo memenuhi tanggal peluncuran kanthi wektu kanggo Jaminan Kualitas sing cocog karo rencana kasebut. Iki minangka kesalahan sing penting lan bisa uga akeh wong sing kerja.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.