Tes Web, Browser lan Résolusi

infographic resolusi browser

Tim ing Webby Monks wis ngrampungake iki pengujian situs web sing migunani ionfographic (Klik liwat kanggo infographic interaktif). Definisi infografis kudu nyoba browser, Sistem Operasi lan resolusi. Mangkene sawetara statistik sing gegandhengan sing disorot ing infographic:

  • Browsing Internet Seluler wis ngungkuli 24% saham ing saindenging jagad
  • Windows 7 tetep dadi OS desktop sing paling populer kanthi pangsa pasar 54%, banjur Windows XP
  • Android minangka salah sawijining OS seluler sing saya populer kanthi 44% pangsa pasar banjur iOS
  • Google Chrome tetep dadi browser desktop favorit kanggo wong sing duwe 47% pangsa pasar disusul karo IE (yuck)
  • Safari duwe pangsa pasar 55% lan Android duwe pangsa pemasaran 25%, sing dadi favorit browser seluler
  • 1366 * 768, 1280 * 1024 lan 768 * 1024 yaiku résolusi sing paling umum

resolusi browser browser web

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.