Desainer Web mungsuh Pangembang Web

desainer web vs pratinjau pangembang

Tansah seneng yen duwe humor ing infographic. Iki nggawe rasa nyenengake ing antarane para desainer situs lan pangembang situs. Nanging, sejatine, aku ngurmati desainer sing padha kaya pangembang sing hebat. Ana sawetara aplikasi sing apik banget sing durung dikembangake nanging adol kaya hotcakes. Ing sisih liyane, ana aplikasi luar biasa sing ora bisa laris amarga katon ora apik.

perancang web vs pangembang

Desainer Web vs Pangembang Web diwenehake dening Wix.com
Gunakake desain kreatif kanggo nggawe a Situs web gratis.

One comment

  1. 1

    Iki minangka salah sawijining favoritku kabeh wektu. Aku pisanan ndeleng November taun kepungkur iki. Wis apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.