Tren Desain Web lan Pengalaman Pangguna 2017

Tren desain web 2017

Kita pancen seneng banget karo tata letak sadurunge ing Martech nanging ngerti yen katon rada tuwa. Nalika fungsional, ora entuk entuk pengunjung anyar kaya biasane. Aku yakin wong-wong teka ing situs iki, ngira wis kurang desaine - lan dheweke nganggep asumsi uga konten kasebut. Cukup, kita duwe bayi elek. Kita tresna karo bayi kasebut, kita kerja keras kanggo bayi kasebut, kita bangga karo bayi kita ... nanging ala banget.

Kanggo advance situs, kita nindakake akeh analisis situs penerbitan sing nyekel pangsa pasar. Kita nyathet pandhu arah, tata letak, font, tata letak responsif seluler, panggunaan media liyane, pariwara, lan liya-liyane. Kita uga nggolek situs sing bisa nggabungake akeh fitur lan fungsi sing sadurunge disurung saka plugin lan digunakake kanggo mesthekake fungsi tema inti. Iki bakal mbantu nyepetake situs kanthi cepet lan nyuda kesempatan kanggo konflik utawa konsistensi panggunaan liyane.

Iku bisa digunakake. Situs kita lalu lintas wis munggah 30.91% kanggo periode sing padha taun kepungkur. Aja ngremehake nilai pengalaman pangguna lan pengaruhe ing akuisisi lan retensi.

Yen wayahe menehi situs sampeyan facelift maneh ... ana akeh kesempatan kanggo mbantu sampeyan nambah pengalaman pangguna (UX) kanggo pengunjung. Pungkasan Jero nggabungake infographic iki kanthi sawetara ide ing endi sampeyan bisa golek inspirasi desain.

Saben taun nggawa akeh tren anyar sing bisa ditemokake ing situs web. Nanging minangka agensi sing ora mesthi nggunakake tren, kita nggoleki sepuluh desain web lan tren pengalaman pangguna sing paling apik ing taun 2017 sing bisa digunakake kanggo nambah konversi ing situs web apa wae. Iku luwih akeh pelanggan, klien utawa timbal ing kanthong sampeyan, sing minangka cara paling apik kanggo muni ing Taun Anyar.

Desain Web lan Tren UX / UI

  1. Desain Responsif Umur - klompok umur sing beda bakal beda reaksi karo macem-macem konten, tata letak lan pilihan estetika.
  2. Layar Skeleton - ngemot kaca kanthi bertahap, saka sing gampang nganti sing kompleks supaya pelanggan bisa antisipasi konten apa sing bakal diterusake.
  3. Bot Pakaryan - makarya karo pangguna kanggo nambah pengalaman pelanggan lan generasi timbal tanpa kudu liwat bot obrolan AI.
  4. Pemasaran Kréta Blanja - nawakake upsell, penawaran bundel, lan sales salib nalika checkout kanggo ngasilake penghasilan tambahan.
  5. Tombol Call-To-Action Animasi - gunakake animasi sing sederhana lan alus kanggo narik kawigaten tombol kanggo nambah klik-tayang.
  6. Gambar Pahlawan Cinemagraph - foto bagean, bagean video, sinemagraf ora digunakake nanging akeh minat.
  7. Panjelasan Video Persuader - gunakake wong nyata kaya testimoni pelanggan lan demo produk kanggo ngatasi bantahan lan nutup adol.
  8. Overlay Exit Berbasis Nilai - gunakake penawaran metu tinimbang overlay sing ngganggu nalika ana sing bakal ninggalake situs sampeyan.
  9. Pati ing Homepage - Kaca landas dinamis khusus perilaku lan pamirsa bakal luwih target macem-macem demografi lan prilaku.
  10. Nggulung Navigasi Trumps - sing luwih penting tinimbang njaga konten ing sisih ndhuwur pirang-pirang kaca yaiku nyritakake crita sing apik ing sawijining kaca.

Tren Desain Web 2017 Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.