Survei Desain Web sing Disisihake

Aku melu surveyYen sampeyan duwe sawetara menit, priksa manawa sampeyan bisa mbukak Daptar Liyane lan njupuk Survei Desain Web.

Iki dudu survey babagan Desain Web kaya profesional ing industri Desain Web. Ayo… njupuk! Aku wani sampeyan!

Ujung topi menyang Ian!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.