Mahakarya ing Guna lan Desain: Onehub

onehub

Minangka blogger b-list, sampeyan asring dadi target penulis bisnis, pangembang perangkat lunak, lan oportunis mesin telusuran sing pengin sampeyan promosi barang-barang kasebut. Nanging, aku seneng dadi target perhatian iki amarga aku seneng maca buku lan seneng ndeleng aplikasi ing pasar. Minangka manajer produk, aku ngerti yen angel banget njupuk aplikasi sing bisa lan ganti dadi aplikasi sing apik banget.

Ora asring, nanging saben-saben sampeyan bisa nggayuh prekara sing istimewa. Piranti lunak kudu gampang, gampang dilayari, kanthi fungsi sing ngarepake apa sing bakal ditindakake pengguna sabanjure. Onehub minangka napas sing seger lan duwe apa sing diupayakake pangguna kanggo nggawe situs proyek sing bakal bangga ngundang klien.

Onehub - Nuduhake Informasi Bisnis

Dina iki aku nampa cathetan liwat formulir kontak saka Laurel Moudy, Direktur Pemasaran Onehub. Email kasebut ngundang aku lan 500 wong sing maca (waca kode undhangan sampeyan) kanggo nyoba Onehub tanpa biaya. Ironis, ing wektu sing padha nampa undhangan, aku uga ngirim email menyang Aplikasi Google dadi aku ora bisa konfirmasi registrasi. Aku kudu ngenteni nganti sore iki.

Ngenteni pancen regane.

Pas mlebu onehub, antarmuka apik banget, prasaja lan akeh banget Web 2.0. Fon sing bisa diwaca kanthi gedhe kanthi kontrol minimal lan papan putih maksimal ndhelikake akeh pilihan sing sampeyan kudu nggawe situs proyek sing luar biasa.

Pilihan pertama sampeyan fungsional - kepiye cara nggunakake situs kasebut?
jinis onehub

Sabanjure yaiku cara ngrancang, tata letak lan nambah komponen sing dibutuhake ing blog sampeyan. Kabeh antarmuka dibangun ing editor gaya WYSIWYG sing cedhak:
onehub sunting

Sawise ngrancang lan nambah komponen sampeyan, situs iki wis siyap!
tampilan onehub

Yen sampeyan pengin nyoba Onehub, Laurel pancen cukup kanggo ngirim 500 akun beta, cukup nganggo kode undhangan teknologi pemasaran. Yen sampeyan agensi, desainer, utawa pangembang web - aja nganti rampung. Iki minangka aplikasi sing apik lan gampang digunakake. Yen sampeyan ora kalebu ing ndhuwur - nanging sampeyan butuh repositori proyek lan ora pinter ing teknologi, iki aplikasi sing cocog kanggo sampeyan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku nggoleki OneHub lan ing pandang sepisanan katon kaya sesuatu sing bisa digunakake kanggo aku. Apa sampeyan ngerti yen duwe antarmuka e-mail?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.