Biaya Gagal Desain Web sing Mahal banget

statistik industri desain web

Yen maca rong statistik kasebut, sampeyan bakal kaget. Luwih saka 45% kabeh bisnis ora duwe situs web. Lan saka DIY (Do-It-Yourselfers) sing miwiti mbangun situs, 98% wong gagal nerbitake siji babar pisan. Iki malah ora ngetung jumlah bisnis sing duwe situs web sing ora bisa ngarahake ... sing dakkira minangka persentase penting liyane.

iki infographic saka Webydo nemtokake masalah utama babagan desain web sing gagal lan kerumitan solusi lan kebutuhan keseimbangan antara sawetara desain lan akeh pangembangan. Tambahake jumlah amatir lan alat sing ringkih sing bisa digunakake, lan uga bakal menehi kiamat kanggo akeh bisnis.

Antarane solusi DIY lan platform pemasaran konten B2B, segmen kaping telu muncul, ngarep-arep ngganggu pasar desain situs web. Webydo minangka solusi B2B independen kanggo para desainer profesional sing pengin nggawe situs web canggih kanggo para klien, kanthi desain khusus lan tanpa nulis kode utawa gawe pangembang.

Aku ora nggunakake Webydo nanging luwih becik nyoba kanggo nyoba-nyoba. Mungkin masalahku yaiku aku luwih akeh pangembang tinimbang desainer. Aku cenderung entuk inspirasi saka desain wong liya lan banjur dilebokake ing situs web kita. Nanging, aku seneng bisa terus ningkat ing industri lan kemampuan nggawe solusi sing fleksibel sunting ing papan lan seret lan selehake Kemampuan.

Aku bakal terus terang yen ora preduli mbuwang dhuwit kanggo pembangunan. Nyatane, kita asring nggarap desainer fantastis kanggo nggawe implementasi sing luwih cepet lan fleksibel karo desaine. Rong kaca katon padha, nanging infrastruktur lan pengkodean sing ndasari bisa nggawe prabédan gedhe ing kacepetan kaca lan prilaku pelanggan.

Aku ora percaya yen dilema paling gedhe sing diadhepi industri desain web yaiku alat, aku yakin regane makarya. Pirang-pirang taun kepungkur, aku ndeleng pamicara sing ngomong babagan perusahaan sing ngentekake atusan ewu dolar kanggo ngrancang lobi perusahaan, nanging ora sabar nggunakake sebagian kasebut ing situs web. Situs web sampeyan minangka lobi kanggo jagad iki. Sampeyan ora mikir kaping pindho babagan ROI kursi ing lobi, nanging sampeyan nikel lan surem ing desain web lan perusahaan pangembangan. Pancen ora ana artine.

Kita wis ngerteni luwih dhisik. Kita wis makarya karo perusahaan sing duwe omah ing omah, situs DIY sing ora entuk lalu lintas lan ora ndadékaké… regane atusan ewu perusahaan utawa malah jutaan dolar ing bisnis. Lan kita wis ndeleng perusahaan liyane nggawe anggaran kanggo desain apik sing ora duwe strategi kanggo entuk prospek, njaga pelanggan, lan nambah.

Umume dhuwit ora digunakake kanggo nggawe situs kanggo klien. Luwih asring digunakake analisa kepiye kita bisa nambah pangsa pasar lan nggawe bisnis luwih akeh kanggo garis ngisor. Iku dhuwit sing dibuwang kanthi apik! Kita nggawe situs sing apik kanggo klien kanthi biaya lan wektu umume agensi ... bedane yaiku yen kita ngasilake dhuwit!

Yen sampeyan desainer web, priksa Webydo! Kayane kemajuan sing apik kanggo industri.

analisis web-desain-industri

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.