Aja Nglampahi Akeh Desain Web Sampeyan

Desain web

Akeh kanca sing desainer web - lan muga-muga dheweke ora nesu ing kiriman iki. Kaping pisanan, aku miwiti kanthi ujar manawa desain web sing gedhe bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang jinis klien sing sampeyan minat, tingkat respons prospek sing ngeklik, uga total penghasilan perusahaan sampeyan.

Yen sampeyan yakin produk utawa konten sing apik bisa ngrampungake desain sing kurang apik, sampeyan salah. Ing ngasilake investasi kanggo desain apik wis kabukten bola-bali. Pancen regane mbutuhake wektu lan biaya.

rockettheme.pngNgandika ... desain apik ora kudu mbayar sampeyan biaya kaya ngono. Sistem manajemen konten web modern kayata WordPress, Drupal, Django, Joomla, Magento (kanggo perdagangan), Mesin Ekspresi, lsp. kabeh duwe mesin tema sing jembar. Uga ana akeh kerangka desain web, kaya YUI Grids CSS, kanggo situs sing digawe saka awal.

Kauntungan nggunakake sistem kasebut yaiku sampeyan bisa ngirit pisan wektu desainer web lan grafis sampeyan. Desain web profesional regane $ 2,500 nganti $ 10,000 (utawa luwih gumantung karo portofolio lan referensi agensi). Akeh wektu kasebut bisa digunakake kanggo ngrancang tata letak kaca lan CSS.

woothemes.pngTinimbang mbayar tata letak lan CSS, apa ora milih saka pirang-pirang tema sing wis dibangun lan cukup supaya seniman grafis sampeyan bisa digunakake desain grafis? Mecah desain apik sing dibangun ing Photoshop utawa Illustrator lan aplikasi menyang tema sing ana butuh sawetara wektu tinimbang ngrancang kabeh saka awal.

Keuntungan tambahan saka nggunakake pendekatan iki yaiku tata letak bisa mengaruhi optimalisasi mesin telusuran uga kegunaan - soko sing biasane ati-ati sadurunge pangembang tema sadurunge nerbitake lan adol tema kanthi online. Amarga akeh pamaca sing pangguna WordPress, salah sawijining situs sing dak tresnani yaiku WooThemes. Kanggo Joomla, ing RocketTema duwe pilihan sing apik.

Siji saran tambahan, nalika sampeyan langganan utawa tuku tema kasebut - priksa manawa sampeyan entuk lisensi pangembang. Lisensi pangembang ing WooThemes udakara kaping pindho regane (isih mung regane $ 150!). Iki menehi file Photoshop nyata kanggo nyedhiyakake seniman grafis kanggo desain!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kadhangkala webmaster ora ngetung babagan pira maneh wektu nggawe roda. Nggunakake template lan siap mbukak Tema minangka kesempatan sing apik lan kadang GRATIS. Mung gunakake!
    Kiriman Gedhe. Bakal bali kanggo nganyari liyane.
    Cheers AdWooz

  3. 3
  4. 4

    Aku mikir gumantung karo perusahaan sing dirancang kanggo situs kasebut.

    Aku setuju manawa ana akeh template sing apik sing bisa nggawe situs web sing apik ing sing murah. Heck, blogku dhewe duwe template 100% lan aku seneng!

    Nanging, cithakan bisa uga ora mesthi bisa digunakake kanggo perusahaan sing luwih gedhe utawa luwih khusus utawa sing duwe kabutuhan tartamtu sing ora bisa ditangani situs template.

    Lumrahe, aku bias amarga agensi nggawe situs web desain khusus "larang" 🙂

    Nanging, kita wis nyoba sadurunge nggunakake template kanggo para klien lan umume, dheweke pengin ngapiki, ngganti, lan "nggawe unik" lan dadi desain khusus.

    Kajaba iku, kita kudu ati-ati supaya merek perusahaan bisa ditampilake kanthi bener ing desain situs web kasebut. Iki ora gampang ditindakake nalika nggunakake template.

    Pungkasane, umume klien nggunakake aplikasi web tartamtu ing situs kayata registrasi acara, katalog produk rumit, lan alat pemasaran kanggo ngatur kampanye. Departemen pemasaran ing perusahaan kaya iki gumantung karo kita ngrancang situs web kanthi ekstensi seamless merek perusahaan sing ana. Situs kaya iki mbutuhake katrampilan lan polesan kanggo mesthekake manawa komponen kasebut terintegrasi kanthi mulus lan ora krasa template bakal kepenak ing kasus kasebut.

    Apa situs khusus "larang" kanggo kabeh wong? Ora. Nanging, sampeyan kudu ngerti klien sampeyan. Kadhangkala template ora apa-apa. Ing wektu liyane, sampeyan butuh wektu ekstra lan investasi kanggo nggawe situs unik sing nggambarake merek perusahaan kanthi bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.