Aja Nglampahi Akeh Desain Web Sampeyan

Desain web

Akeh kanca sing desainer web - lan muga-muga dheweke ora nesu ing kiriman iki. Kaping pisanan, aku miwiti kanthi ujar manawa desain web sing gedhe bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang jinis klien sing sampeyan minat, tingkat respons prospek sing ngeklik, uga total penghasilan perusahaan sampeyan.

Yen sampeyan yakin produk utawa konten sing apik bisa ngrampungake desain sing kurang apik, sampeyan salah. Ing ngasilake investasi kanggo desain apik wis kabukten bola-bali. Pancen regane larang wektu lan biaya.

rockettheme.pngNgandika ... desain apik ora kudu mbayar sampeyan biaya kaya ngono. Sistem manajemen konten web modern kayata WordPress, Drupal, Django, Joomla, Magento (kanggo perdagangan), Mesin Ekspresi, lsp. kabeh duwe mesin tema sing jembar. Uga ana akeh kerangka desain web, kaya YUI Grids CSS, kanggo situs sing digawe saka awal.

Kauntungan nggunakake sistem kasebut yaiku sampeyan bisa ngirit pisan wektu desainer web lan grafis sampeyan. Desain web profesional regane $ 2,500 nganti $ 10,000 (utawa luwih gumantung karo portofolio lan referensi agensi). Akeh wektu kasebut bisa digunakake kanggo nggawe tata letak kaca lan CSS.

woothemes.pngTinimbang mbayar tata letak lan CSS, apa ora milih saka pirang-pirang tema sing wis dibangun lan cukup supaya seniman grafis sampeyan bisa digunakake desain grafis? Mecah desain apik sing dibangun ing Photoshop utawa Illustrator lan aplikasi menyang tema sing ana butuh sawetara wektu tinimbang ngrancang kabeh saka awal.

Keuntungan tambahan saka nggunakake pendekatan iki yaiku tata letak bisa mengaruhi optimalisasi mesin telusuran uga kegunaan - soko sing biasane ati-ati sadurunge pangembang tema sadurunge nerbitake lan adol tema kanthi online. Amarga akeh pamaca sing pangguna WordPress, salah sawijining situs sing dak tresnani yaiku WooThemes. Kanggo Joomla, ing RocketTema duwe pilihan sing apik.

Siji saran tambahan, nalika sampeyan langganan utawa tuku tema kasebut - priksa manawa sampeyan entuk lisensi pangembang. Lisensi pangembang ing WooThemes udakara kaping pindho regane (isih mung regane $ 150!). Iki menehi file Photoshop nyata kanggo nyedhiyakake seniman grafis kanggo desain!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kadhangkala webmaster ora ngetung sepira wektu nggawe maneh roda. Nggunakake template lan siap kanggo mbukak Tema minangka kesempatan sing apik lan kadhangkala GRATIS. Gunakake wae!
    Posting Agung. Bakal bali kanggo nganyari liyane.
    Sugeng AdWooz

  3. 3

    Aku setuju banget babagan iki. Minangka perusahaan adhedhasar desain, kita nyoba nggunakake tema uga kode khusus kanggo rega desain situs web kanthi murah.

  4. 4

    Aku gumantung marang perusahaan apa situs kasebut dirancang.

    Aku setuju sing ana akeh gedhe Cithakan metu ana sing bisa nggawe iku bisa kanggo nggawe website apik-looking ing mirah. Hek, blogku dhewe 100% template lan aku seneng!

    Nanging, cithakan bisa uga ora bisa digunakake kanggo perusahaan sing luwih gedhe lan khusus utawa sing duwe kabutuhan khusus sing ora bisa ditangani situs cithakan.

    Mesthi wae, aku bias amarga agensiku nggawe situs web sing dirancang khusus "larang" 🙂

    Nanging, kita wis nyoba sadurunge nggunakake template kanggo klien kita lan umume, dheweke pengin ngapiki, ngganti, lan "nggawe unik" lan pungkasane dadi desain khusus.

    Kajaba iku, kita ngati-ati banget kanggo mesthekake manawa merek perusahaan kasebut digambarake kanthi bener ing desain situs web. Iki ora gampang ditindakake nalika nggunakake template.

    Pungkasan, umume klien nggunakake aplikasi web khusus ing situs kaya registrasi acara, katalog produk sing kompleks, lan alat pemasaran kanggo ngatur kampanye. Departemen pemasaran ing perusahaan kaya iki gumantung marang kita kanggo ngrancang situs web sing minangka extension mulus saka merek perusahaan sing wis ana. Situs kaya iki mbutuhake pakaryan lan polish kanggo mesthekake yen komponen iki seamlessly Integrasi lan aku ora aran sing cithakan bakal gawe marem ing kasus iki.

    Apa situs khusus "larang" kanggo kabeh wong? Ora. Nanging, priksa manawa sampeyan ngerti klien sampeyan. Kadhangkala cithakan apik. Ing wektu liyane, wektu lan investasi ekstra kanggo nggawe situs unik sing nggambarake merek perusahaan kanthi bener.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.