Priksa Call to Action iki!

Yen sampeyan maca kiriman iki saka feed utawa email, priksa manawa klik ing kirim kanggo info kaping!

Salah sawijining tantangan ing Industri Restoran lagi nggarap wong sing ora duwe wektu kanggo nyoba pemasaran utawa muter teknologi kaya biasane. Matur suwun, Direktur Pemasaran, Marty Bird, mbantu para pelanggan nggawe kesenjangan karo buletin bulanan sing dikepengini info.

Ing buletin paling anyar, Marty ngomong babagan pentinge ajakan kanggo tumindak. Yen sampeyan duwe siji kaca ing situs web, utawa siji email sing metu, tanpa ajakan - sampeyan pancen bakal kelangan kesempatan kanggo ngowahi sawetara klien.

Sawetara wong mikir manawa callout mung keju, nanging bisa digunakake. Dheweke makarya ing sawetara level.

3 Alesan Napa Panggilan Aktif:

  • Migunani - Yen kaca sampeyan dirancang kanthi apik, kanthi gangguan sing sithik, info bakal narik kawigaten para pelanggan - dadi jelas yen bisa ngeklik kanggo navigasi, download, ndaftar, lan liya-liyane. Ora ana sing luwih ala tinimbang narik perhatian pengunjung, mula bakal ilang amarga dheweke ora ngerti klik mengko.
  • Pilihan - Penting banget, para pengunjung bakal asring teka ing situs sampeyan amarga padha tekan ing kana saka telusuran, penting menehi dalan kanggo nerusake sesambetan. Dheweke bisa uga wis nemokake apa sing digoleki, nanging menehi liyane supaya bisa bali!
  • Penasaran - Ana persentasi pangguna tartamtu sing pengin ngeklik. Nyedhiyakake info kandel sing apik bisa nyedhiyakake target sing digoleki. Kajaba iku, bisa menehi adol anyar.

Yen ajakan kanggo tumindak kanthi info kandel ora ana ing dhaptar priksa nalika nggawe situs web utawa email, priksa manawa sampeyan nambah dina iki.

CATHETAN: Kepiye cara nggawe counter? Mbangun counter kanggo Callout yaiku kombinasi PHP lan JavaScript. Acara onclick kanggo info nyata nggunakake swap gambar kanggo nambah jumlah. Cara iki dietung kanthi saben klik, nanging ora saben mbukak kaca.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.