Nggunakake Analytics Web

Akeh wong sing ndeleng konfigurasi situs sing khas lan ndeleng situs web sing nuduhake Call to Action lan banjur ngukur Call to Action liwat Analytics, sing diarani konversi. Yen sampeyan nggambar, katon kaya mangkene:

khas

Masalahe, mesthine yaiku Analytics Web minangka omah karo TONS perhiasan data sing didhelikake sing ora ana sing nggatekake utawa nggunakake. Biasane, Analytics digunakake mung kanggo ngukur sumber, telusuran, klik lan konversi. Nggunakake laporan kasebut, profesional Pemasaran banjur nggawe sawetara pangaturan lan jam tangan kanggo ndeleng apa sing kedadeyan ing laporan kasebut. Siklus pangarep-arep iki (muga-muga ana pangowahan) bakal bola-bali.

Paradigma nggoleki Analytics mung minangka antarmuka nglaporake kudu diganti. Analytics ora mung antarmuka sing nglaporake, nanging kalebu repositori prilaku pengunjung sing ora larang regane. Digunakake kanthi trampil, sampeyan bisa nggabungake konten nyata situs web karo Analytics data kanggo nggawe konten kanthi dinamis kanggo target pengunjung sing luwih apik.

Sawetara Tuladha Integrasi Web Analytics

Sampeyan duwe 2 pengunjung situs web sing dilacak aplikasi Analytics. Siji pengunjung mesthi ngunjungi situs sampeyan saka lokasi geografis sing padha. Pengunjung liyane ngunjungi nanging gerakane dilacak ing saindenging Amerika Serikat lan Kanada. Kanthi tembung liyane, sampeyan duwe 2 pengunjung tunangan, nanging sing siji lelungan lan liyane ora.

Kepiye produk, layanan, utawa malah pesen sampeyan bisa disesuaikan kanggo wong sing seneng lelungan, tinimbang dudu wong sing dolan? Mbok sampeyan sade elektronik ing situs sampeyan. Pelancong kudu ndeleng laptop entheng, tas travel lan alat liyane. Wong sing dudu plancong kudu nduwe tampilan komputer ing omah lan bisnis - bisa uga seri tampilan gedhe.

Mungkin sampeyan duwe 'road show' ing ngendi sampeyan ngunjungi kutha-kutha metropolitan utama kanggo nduduhake produk sampeyan. Kanggo wong sing ora lelungan, sampeyan kudu matesi rincian acara dalan menyang wilayah sing ana. Kanggo lelungan, sampeyan bisa ngatur tampilan pertunjukan dalan menyang kutha-kutha ing sekitar rute lelungane.

Yen sampeyan restoran, bisa uga sampeyan nuduhake sawetara ranté ing rute plancongan kanthi pesen babagan program hadiah sing kasedhiya ing saindenging negara. Kanggo wong sing ora lelungan, pesen saka pihak sing duwe utawa koki utawa menu sing metu anyar.

Yen sampeyan minangka Agensi Periklanan, bisa uga sampeyan nuduhake karya klien lokal menyang wong sing dudu wong liya, lan akun nasional marang wong sing lelungan.

Geografi minangka salah sawijining aspek saka nggunakake Analytics. Yen sampeyan minangka toko Perhiasan, sampeyan bisa uga pengin ngiklanake adol Ulang taun menyang pengunjung sing tuku gelang Anniversary 50 minggu kepungkur. Yen sampeyan dadi bank, bisa uga sampeyan nambah tarif utangan seminggu sadurunge mbayar sabanjure. Yen sampeyan dadi dealer, sampeyan bisa uga ngiklanake nilai perdagangan ing mobil sing dakbeli saka sampeyan.

Konten Dinamis wis cukup suwe ing Industri Email. Ana akeh bukti yen pangaturan konten kanggo prilaku pengunjung ngasilake asil sing luwih dhuwur. Wayahe perusahaan pangembangan Web lan Sistem Manajemen Konten wiwit nggatekake babagan iki. Nggabungake Analytics Web menyang CMS bakal nyebabake asil gedhe.

Sayange, paket gratis kaya Google Analytics ora nawakake API utawa level integrasi supaya sampeyan bisa nggunakake data internal. Nanging, umume perusahaan Web Analytics utama. Bedane fitur iki bisa nyebabake perusahaan sampeyan puluhan ewu dolar - nanging yen sampeyan nggunakake kanthi bener, laba investasi bakal positif.

3 Komentar

  1. 1

    Awal minggu iki aku ngobrol karo perusahaan sing diarani Xtract, sing dununge ing Finlandia. Dheweke duwe spesialisasi ing target perilaku lan paling anyar, khusus kanggo media sosial. Wiwit ngomong karo dheweke, aku wiwit golek perusahaan sing padha lan nemokake wiwitan sing diarani Sometrics (Berdasarkan AS). Faktor umum yaiku kemampuan nyedhiyakake jaringan sosial anyar kanthi informasi analitik babagan pamirsa. Sabanjure, iki nambah nilai pariwara kanggo mbukak kampanye nganggo situs jejaring sosial pihak katelu kasebut.

    Kajaba iku, aku nggoleki akuisisi sing digawe Google sajrone sawetara taun kepungkur lan kepiye carane nggawe kerajaan. Sampeyan nyebutake manawa analitik Google saiki ora nawakake API, nanging dakkira bakal luwih cepet tinimbang mengko. Kajaba iku, conto sing sampeyan gunakake Geografi nalika nargetake bisa dijupuk menyang langkah sabanjure kanthi kabeh teknologi pemetaan lan pelacakan sing kasedhiya sing saiki kasedhiya ing pasar. Aku nggawe kiriman awal dina iki babagan Google lan Yahoo Maps.

    Spekulasi murni ing tahap iki, nanging kepiye yen perusahaan kayata Garmin mlebu bisnis analitis lan pemasaran. Dheweke bakal bisa menehi sistem GPS lan ngganti model sing didhukung. Nggunakake teknologi overlay sing ora ngganggu informasi tumuju pamirsa, supaya pengalaman panganggo ora owah, pariwara bisa dileksanakake sing wis dilokalisasi kabeh kanggo wong lelungan. Coba luwih dhisik banjur tambahake conto nyimpen Perhiasan lan sampeyan duwe pariwara seluler 3.0. Target, pangguna lan ramah sinau karo analitik kampanye.

  2. 2
    • 3

      Google orientasi API banget, mula aku kaget yen durung ana. Aku seneng ndeleng 'pemicu' Analytics .. kanthi tembung liyane .. kemampuan kanggo njaluk panjaluk metu. API iku apik banget, nanging sampeyan isih ora bisa tumindak ing sawijining acara nganti rampung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.