Web 2.0, Video kasebut

Iki dikirim ing Problogger lan pancen hebat.

Yen ora ndeleng video kasebut, sampeyan bisa ngunjungi situs: KSU, Etnografi Digital

3 Komentar

  1. 1

    Wow, iki definisi video sing apik kanggo Web 2.0. Rampung, profesor!

    Kadadeyan kaya ngono aku dikirim "definisi" dhewe saka Web 2.0 dina iki (sadurunge ndeleng video iki). Aku mesthi setuju manawa Web 2.0 yaiku babagan nyambungake wong, nanging luwih saka iku. Iki minangka demokratisasi Internet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.