Web 2.0 kanggo Presentasi Bisnis

Depositphotos 19720149 s

Aku mung pengin nuduhake presentasi sing dakkarepake Pikiran sing landhep. Kita duwe sawetara perusahaan lokal sing pengin sinau babagan cara nggawe blog lan media sosial kanggo promosi bisnis. Ora akeh sing ana ing presentasi iki - umume aku ngomong, bebarengan karo bolak-balik antarane situs lan presentasi.

Iki minangka tema Powerpoint / Keynote anyar sing dakrancang!

4 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Kaya biasane, aku mung bakal menehi komentar babagan formulir, dudu konten.

    Ing slide pertama, aku bakal nambah efek Web 2.0, kayata nggambarake tembung, lan "kanggo bisnis" minangka lintang sing sumunar.

    Slide liyane duwe teks sing akeh banget. KISS. Sampeyan pengin para pamirsa ngrungokake, ora maca saka slide sing sampeyan ulangi. Kesederhanaan minangka tembung utama.

    Kaya ing slide "Sejarah", mung duwe gambar biasa sing makili Web 1.0, banjur slide anyar sing nuduhake Web 2.0. Sampeyan nerangake kabeh rincian kanthi tembung, ora kanthi slide.

    • 2

      Saran sing apik, Martin! Aku ngerti yen wong ngelingi visual luwih saka tembung, mula aku bakal ngowahi presentasi iki kanggo mesthekake yen visual kasebut sabanjure. Matur suwun !!!

  2. 3

    slide show uga ngidini sampeyan nambah audio ing presentasi. Apik tenan.

    Nganggep manawa umume wong nggunakake iTunes kanggo nyekel podcast; sampeyan uga bisa disebarake kaya Enhanced Poldcast.

  3. 4

    Siji cathetan sing menarik - katon yen Slouriare duwe sawetara mekanisme caching. Kadhangkala versi pertama dak tampil, liya versi liya dak tampil. Aku mikir kudu mandheg 'nganyari' lan luwih dhisik nulis 'versi'.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.