Apa Desain Web 2.0 Kudu Dibusak?

Depositphotos 19720149 s

Saham Elliot Jay nyedhiyakake perang kanggo para desainer… nglirwaake tampilan Web 2.0 lan gelut karo klien sampeyan sing nyurung.

CATHETAN: Priksa manawa ngunjungi Situs Elliot, desaine pancen nggumunake.

Aku ora setuju karo Elliot yen kudu dirusak. Makarya ing lapangan Marketing, sampeyan ngerti manawa ana desain mentalitas komplotan. Perusahaan kaya Apple duwe kanthong sing jero lan duwe pengarep-arep jenius desain sing ana gandhengane karo merek. Pelanggan ngarepake manawa desain sing ana gandhengane karo produk, kemasan lan pemasaran Apple bakal ngilangi lapangan anyar. (Kajaba iklan latar mburi ireng kanthi cahya sing padhang ing salah sawijining juru bicara ... Kayane katon konyol).

Perusahaan liyane paling cocog kanggo ngetutake. Kaya mode sing ngetutake tren, uga desain. 'Komplotan' ngapresiasi estetika visual sing menehi indikasi manawa ana hubungane karo tren utawa teknologi tartamtu. Nalika aku nemokake aplikasi anyar kaya Campuran or rssHugger, sadurunge nate nggoleki aplikasi kasebut, aku ngerti tandha yen iki aplikasi sing dibangun ing teknologi paling anyar.

Individualitas lan kreativitas penting, nanging yen kabeh wong nganggo jins sikil boot lan sampeyan katon ing dhasar lonceng, wong-wong bakal langsung takon babagan rasa fesyen sampeyan. Bener utawa salah, iki tumindak manungsa. Ing jaman saiki konsumen bakal pindhah kanthi cepet MySpace kanggo Facebook, utawa Twitter kanggo MediaWiki, penting desain sampeyan niru manawa sampeyan wis nggunakake paling anyar fashion ing web.

Aku ngormati pendapat Elliot minangka seniman berbakat lan desainer unik, nanging aku nyaranake perusahaan ora nggawe desain Web 2.0. Malah Elliot ngakoni manawa ana sebab sing apik kanggo ngetutake komplotan kasebut. Elliot lan aku setuju babagan tantangan nyata: Cara kerja ing wates estetika Web 2.0 lan isih bisa uga asli. Lan yen sampeyan nggoleki unsur kunci apa, Elliot nggabungake presentasi sing apik karo kabeh estetika sing ana gandhengane karo desain Web 2.0!

5 Komentar

  1. 1

    Desainer miopis lan mandhiri sing khas. Aku maca tulisane banjur ndeleng presentasine sing pengin entuk wawasan nyata nanging mung nemokake postingan sing diwartakake kanggo paduan suara para pamirsa FOWD; klompok sing duwe etos bareng pengin duwe kebebasan kreatif tanpa kudu kuwatir target bisnis. Ironisé yaiku versi Web 2.0 saka agensi iklan sing fokus kanggo menang penghargaan kreatif tinimbang fokus kanggo ngasilake penghasilan menyang intine klien.

    Aku luwih nggatekake Jakob Nielsen lan Hukum Nielsen: "Wong nggunakake situs web wong liya luwih asring dibandhingake karo sampeyan (mula nggawe situs sampeyan konsisten karo situs liyane bakal nambah kegunaan lan mula luwih mbantu sampeyan entuk target bisnis.)

  2. 2

    Coba, tantangane yaiku supaya akeh wong sing dudu desainer nggawe desain situs dhewe .. Sawetara wong seneng bisa ngrancang situs kaya Pak Saham, nanging kita ora duwe katrampilan lan / utawa anggaran kanggo nindakake.

    Nalika ngomong babagan "Web 2.0", ya desain ora kasebut, nanging kita kabeh bakal ngerti tampilan: barang-barang sing nggilap, garis, pinggiran beveled, refleksi, lan cahya njaba ... (Kayane aku kabeh uga dijamin!) . Mesthi, kabeh wong mlumpat lan mbukak-wild banget, nanging, yen ndeleng alternatif, kita bakal menehi warna sing amba (sing bisa uga ora bisa kerja bareng), kurang jero, lan Webing sedih utawa luwih elek, clip-art…

    Tampilan web 2.0 yaiku kanggo kabeh wong sing ngerti manawa kita ora duwe katrampilan desainer sing apik banget, nanging ngerti sejatine usaha kanggo ngluwihi nggawe teks ing tema WordPress default…

    • 3

      Salah sawijining prekara aobut WordPress (ok. Babagan CSS) yaiku misahake desain lan konten. Iki tegese sampeyan bisa ndownload tema sing dirancang kanthi apik lan ora kuwatir ngrancang mengko.

      Aku saiki nyoba kanthi cara minimalis, lan muter kanthi tema-tema pusat.

  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.