Strategi sing Nggawe Pemasaran Konten Sampeyan #CONEX

Pasulayan Konten

Wingi aku nuduhake sepira anggonku sinau babagan nggawe strategi ABM ing CONEX, konferensi ing Toronto karo Uberflip. Dina iki, dheweke narik kabeh titik kanthi nggawa saben superstar pemasaran sing ditawakake industri - Jay Baer, ​​Ann Handley, Marcus Sheridan, Tamsen Webster, lan Scott Stratten kanggo nyebut sawetara. Nanging, getaran kasebut dudu tips lan tips khas konten sampeyan.

Iku mung pendapatku, nanging diskusi dina iki luwih penting babagan jujur ​​karo cara nggawe konten sampeyan - wiwit proses, nganti transparan sampeyan, kepiye nganalisa pamirsa, nganti etika bisnis sampeyan.

Diskusi diwiwiti karo Pendhiri ing Uberflip Randy Frisch nuduhake statistik sing nguwatirake lan optimis babagan konten. Dheweke nggunakake analogi sing apik (lengkap karo video) putrane sing nyoba muter lagu Justin Bieber liwat ponsel, Sonos, lan Google Home. Mung siji sing kasedhiya langsung - Google Home. Analogi: Putrane Randy nggoleki konten sing kasedhiya ing kabeh sistem, nanging mung siji sing gampang digoleki lan dirungokake.

Iki minangka jagad sing kita lakoni lan titik kasebut bakal digawa sedina muput.

  • Tamsen - rinci babagan pangembangan a Konten Matrix Remix sing nyedhiyakake informasi sing nggawe jembatan antarane prospek lan sampeyan. Rincian target, masalah, bebener, pangowahan, lan tumindak sing penting kanggo nggayuh pamirsa.
  • Scott - tampilake acara sing nyenengake lan nyenengake sing nuduhake babagan etika sing hebat ing pemasaran, ing ngendi perusahaan nggunakake strategi sing kurang apik (kaya berita sing salah) kanggo entuk bathi jangka pendek nalika ngrusak reputasi. Minangka Scott ujar:

Etika lan integritas dudu sumber daya sing bisa dianyari.

@unmarketing Scott Stratten

  • Marcus - lebokake presentasi kanthi cepet tanpa cacat sing ngelingake manawa kasunyatan lan kejujuran sing dikarepake saben pelanggan nalika golek informasi ing situs web sampeyan, nanging arang banget nemokake informasi kritis (kaya rega). Dheweke nerangake babagan carane sampeyan bisa mangsuli pitakon kanthi jujur, lan jero, sanajan sampeyan ora nanggung risiko ing perusahaan sampeyan. Kosok baline, dheweke nuduhake carane sampeyan bisa ngadeg ing ndhuwur industri kanthi mung njawab pitakon sing dikarepake online kanthi prospek.

Semangat sing ditampilake saben pamicara dina iki nyritakake crita sing padha… para pemasar konten mateni usahane kanthi pengalaman konten sing ringkih lan ringkih sing ora mindhah jarum. Para konsumen lan bisnis lagi riset lan nyopir lelungan pelanggan dhewe saben dina. Nalika perusahaan nindakake kanthi bener, dheweke menehi kekuwatan marang para pelanggan supaya bisa nduweni kualifikasi lan nutup adol tanpa ana interaksi. Nanging yen perusahaan salah, sebagian besar sumber daya sing luar biasa sing diinvestasikan ing konten bakal ilang.

Nalika lagi ngembangake konten kanggo klien, aku negesake manawa pengiriman sing nyata mung sepersepuluh karya. Kita nggunakake peneliti, juru crita, desainer, videografer, animator, lan sumber liyane sing dibutuhake kanggo ngasilake konten kasebut. Kita riset media lan pamirsa babagan papan lan promosi. Kita nganalisa persaingan, bisnis, pembuat keputusan sing nyata, lan saben aspek sing katon sadurunge lelungan sadurunge mbukak ukara kapisan.

Iki game dawa. Kita ora main hits, muter muter… kanggo menang. Lan kanggo menang, para pemasar kudu mesthekake manawa perusahaan kasebut dianggep jujur, bisa dipercaya, berwibawa, lan siyap dilayani. Lan yen nindakake kanthi bener, kita bakal menang saben-saben.

Pasulayan Konten

Ora ana cara kanggo mungkasi kiriman iki dina ing CONEX tanpa nyebutake Pasulayan Konten. Kanthi tuan rumah luar biasa Jay Baer, ​​sesi iki minangka salah sawijining kegiyatan paling lucu lan kreatif sing daksaksi ing sawijining konferensi. Bravo kanggo CONEX kanggo ngasilake sing luar biasa pengalaman.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.