Apa Biaya Konferensi sing Lemah?

Apa biaya konferensi sampeyan sing ringkih?

Aku ora bisa ngandhani yen wis kaping pira aku ana ing telpon konferensi sing mbuwang-mbuwang wektu. Apa piranti lunak sing apik, presenter sing durung siyap, utawa bencana audio, mbuwang akeh wektu lan sumber daya. Lan mesthi ora bakal mbantu nalika aku rumangsa kedadeyan iki luwih saka 30 persen wektu.

Saben rapat - online utawa langsung - minangka investasi sing ngasilake perusahaan ing wektu, dhuwit lan sumber daya. Apa investasi kasebut bisa dadi apik - yen regane ngluwihi biaya - gumantung saka asil rapat kasebut.

Apa sampeyan ngerti manawa bisnis cilik mbuwang $ 37 milyar saben taun ing rapat sing ora perlu? Coba pikirake sedhela. Saben lungguh ing rapat sing ora produktif, perusahaan sampeyan pancen bakal kelangan dhuwit. Lan aku kepengin yakin manawa akeh rapat sing sampeyan lakoni ora produktif. Minangka pamilik bisnis, iki nggawe saya trenyuh.

Kanthi jumlah dhuwit sing digunakake ing rapat sing ora produktif saben taun, apik tenan mula ana sawetara sing nyoba ngatasi masalah kasebut. Apa sampeyan duwe pedoman babagan cara rapat kudu dianakake? Apa saben rapat duwe tujuan? Apa ana wong sing utusan lan tindakake sawise rapat? Yen sampeyan mangsuli "ora" kanggo salah sawijining pitakon kasebut, mula wayahe kanggo mbiji maneh carane rapat dianakake ing bisnis sampeyan.

Akeh bisnis ora ngerti babagan dhuwit sing digunakake ing rapat sing ora produktif saben taun. Kita makarya karo teknologi kolaborasi sponsor ReadyTalk kanggo nggawe kalkulator interaktif sing bakal nuduhake sampeyan persis yen sampeyan mbayar lan konferensi murah apa sing sampeyan bayar. Kanggo luwih akeh barang, priksa perpustakaan sumber sange.

Coba Kalkulator Konferensi Lemah ReadyTalk kanthi ngeklik link ing ngisor iki, lan wiwiti rapat saiki!

Gunakake Kalkulator Konferensi Lemah

Pengungkapan: ReadyTalk minangka klien saka DK New Media!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.