We Love Blogging… Nanging…

Depositphotos 24369361 s

Ora ana sing nggawe konferensi regional, nasional utawa internasional, supaya sampeyan adoh saka kantor lan ngasah katrampilan. Mesthi, anggaran perjalanan cukup angel lan anggaran kanggo nekani bisa uga ora ana. Ing DK New Media, kita njupuk kauntungan saka konferensi kanthi jarak nyetir… saka Detroit menyang Chicago menyang Louisville, kita bakal terus ngawasi kesempatan sabanjure kanggo ketemu para pamaca.

Siji alat sing dadi instrumental yaiku Lanyrd. Lanyrd apik tenan yen nyedhiyakake dhaptar lengkap babagan acara sing bakal direncanakake dening wong-wong ing jaringan sampeyan! Paling apik, gratis! Yen sampeyan dadi promotor acara, sampeyan uga bisa nambah konferensi ing alat kasebut! Ing sawetara wulan sabanjure, kita arep lelungan menyang acara ing antarane Paris, Prancis menyang Los Angeles, California. Yen sampeyan lagi ing sawijining acara, priksa manawa mampir lan ngobrol!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.