Kita Bakal Menyang Bowl Supa!

Anakku, Bill, lan kancane, Jared, nggabungake nomer sithik iki ing minggu iki ... "We Goin to Da Supa Bowl!" Bill iku gitar lan campuran, Jared minangka swara sing luar biasa, lan Katie nyanyi nyanyi serep.

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/We%20Goin%20to%20da%20Supa%20Bowl.mp3]

Iki kanggo kanca-kanca ing Colts, Pat lan AJ. Anakku pancen trampil ngetren! Yen seneng, sampeyan bisa ndownload ing kene:

Kita Bakal Menyang Bowl Supa!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.