Kita Kabeh Aneh

kita kabeh aneh

Sanalika aku ndeleng manawa mung ana salinan Kita Kabeh Aneh kanggo didol, aku ngerti kudu pesen salinan. Iki buku paling anyar Seth Godin lan mujudake manifesto cilik.

Saka lengen jero: Argumentasi Godin yaiku pilihan kanggo meksa kita kabeh supaya normal ing universal supaya bisa adol sampah menyang masarakat uga ora efisien lan salah. Kesempatan saiki kanggo nyengkuyung sing aneh, adol sing aneh lan, yen sampeyan pengin, dadi aneh.

Ngiringi konten yaiku diagram iki sing nggambarake apa sing diterangake Seth Godin. Globalisasi, distribusi sing murah, lan komunikasi sing nambah nggawe kita kabeh dadi aneh kaya kita bener yaiku. Kita ora kudu normal - kita bisa nemokake wong sing duwe minat, hobi lan selera kaya kita saka kabeh pojokan jagad.

tokoh normal kita kabeh aneh

Minangka ditrapake kanggo pemasaran modern, pesen saka buku kasebut penting banget miturut aku. Akeh banget sing nggunakake media sosial minangka mung saluran liyane. Iki minangka pratelan sing dakrungokake kabeh lan pancen salah. Mung wae mung saluran liyane nalika sampeyan pengin mbuwang-mbuwang wektu nyoba adol cara kasebut. Target metu dudu taktik sing cocog karo media sosial.

Perusahaan duwe sumber daya lan kesempatan kanggo nyedhiyakake aneh kanthi papan kanggo kumpul, nuduhake, lan komunikasi. Char-Broil iku komunitas sosial dudu babagan adol panggangan, nanging nggawe komunitas masarakat sing semangat kanggo panggang meh religius. Sawise komunitas kasebut tuwuh subur, dheweke bakal ngormati merek sing menehi kesempatan lan pungkasane, adol bakal ditindakake.

Papan sing dikembangake kanggo perusahaan sing aneh uga ora cocog karo produk utawa layanan. Perusahaan liyane nindakake tugas hebat kanggo nglumpukake klumpukan sosial ing masarakat, amal, acara utawa tujuan umum liyane.

Agensi kita akeh investasi maneh ing blog iki, seri video, acara radio, lan menehi sponsor acara regional lan nasional sing target wong aneh kaya kita sing seneng nggunakake teknologi kanggo pemasaran. Kita aneh… luwih seneng kode kode, API, aplikasi beta, Analytics lan otomatis tinimbang topik pemasaran liyane. Kita ora ngomong akeh babagan warta Facebook, Google+ utawa Twitter… topik kasebut normal lan sampeyan bisa nemokake sawetara atus blog sing berjuang kanggo lalu lintas kasebut!

Kita bakal tetep aneh.

Buku sing apik tenan. Aku seneng karo buku sing njlentrehake apa sing ditindakake lan meksa kita kudu ngupayakake kanthi luwih angel. Minangka Seth ujar, Tujuane yaiku nemokake lan ngatur lan nyedhiyakake lan nuntun sawijining suku, ngemut keanehan, ora nglawan. Muga-muga kita terus nindakake iku!

Kanggo terus ngrembug obrolan iki, mangga gabung karo kaca Meetup lan lengganan buletin (ing ndhuwur). Sampeyan ora prelu saka Indianapolis sanajan acara regional wis dikirim ing kana. Kita bakal miwiti duwe webinar lan acara virtual mengko - bisa uga sing pertama, kayata Proyek Domino panjaluk, yaiku nuduhake lan ngrembug buku iki!

2 Komentar

  1. 1

    Kuwasa kaya aku kaya bab-bab sing dibahas Dan Kennedy ing videone anyar. Aku yakin manawa luwih akeh usaha / pamilik bisnis sing ora nyoba nyoba kaya wong liya lan mung fokus marang kuwalitas sing unik lan nuduhake crita lan perspektif sing unik, mula bakal weruh merek sejatine muncul kanthi otomatis lan organik. Buku iki lan Dan kayane ngonfirmasi iki. Aku kudu njupuk salinan bukune Seth!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.