Proyek: Wild Birds Unlimited - Nyenengake Kanthi Google Maps

Wong sing seneng ing Manuk Liar Unlimited wis njaluk tulung marang aku kanggo ngowahi pemetaan toko menyang Google. Yen sampeyan kepengin ngerti kenapa aku sepi pungkasan, ora amarga aku blog - amarga aku pancene ora sengaja ngetok proyek iki saka taman!

Uga, aku miwiti kerja full-time anyar sajrone seminggu lan pengin nggawe manawa kita bisa luwih becik sadurunge tanggal pungkasan! Amarga iku, aku njaluk pitulungan… Stephen wis nindakake tugas sing apik banget lan kanca liyane, Todd, bakal mbantu kita ngoptimalake lan ngresiki kode sadurunge dikirim.

Cekakipun, aplikasi kasebut dibangun ing PHP, MySQL, lan Ajax lan minangka sarana kanggo pengunjung Wild Birds kanggo nggoleki lokasi sing cedhak. Data di-cache ing file KML kanggo ngoptimalake kinerja lan njupuk kauntungan saka fitur paling anyar lan paling gedhe saka Google Map API. Ana sawetara kerumitan tambahan uga amarga data dijaga ing luwih saka siji lokasi, nanging minangka tantangan sing nyenengake.

Mangkene pratinjau bagean (fungsional kanthi lengkap!) Ing endi Administrator bisa mlebu lan nganyari lokasi toko ing peta:
Administrasi Burung Ora Enak

Isih ana sawetara gaweyan sing kudu ditindakake, nanging kemajuane pancen hebat nganti saiki. Kita kudu ngemot basis data GeoIP kanggo prédhiksi lokasi pengunjung, uga menehi pituduh menyang lokasi apa wae saka alamat pengunjung. Barang sing nyenengake! Sabar, sajrone sawetara minggu, kita bakal bali normal.

2 Komentar

  1. 1

    Apik, Doug! Kita bubar ngetrapake sing padha Fanimation sing bakal diluncurake minggu iki. Kanthi fungsi sing padha, kajaba kita ora ngidini upload file saka dealer lan uga wis nambah Kanada. Barang keren!

    Oh, lan selamat kanggo proyek anyar. Ngarep-arep kanggo ngrungokake babagan liyane! / Jim

  2. 2

    Katon yen proyek kasebut bakal teka kanthi apik, Doug. Aku yakin sampeyan seneng karo aspek kreatif kanggo ngatasi proyek kaya iki.

    Nyedhiyakake saran sing bakal ningkatake target bisnis klien kanthi umum katon dadi titik sing kuat - gaweyan sing apik!

    - Marty

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.