Pucuk Sneak ing Manuk Liar Unlimited

panandha map

Kanthi 60 jam kerja ing sawetara minggu kepungkur, dadi tantangan kanggo nambah 20 utawa 30 ing proyek pemetaan sing daklakoni kanggo Wild Birds Unlimited. Dina esuk minangka dina sing gedhe, nalika WBU nuduhake fungsine kanggo sawetara franchisee.

Wild Birds Preview Unlimited

Kita pancen wis entuk akeh fungsi ing situs iki, lan muga-muga bisa luwih akeh. Ana back-end Administratif sing kuat ing ngendi toko bisa uga nganyari informasi dhewe utawa ngapiki lokasi geografis. Sawetara fitur liyane:

  1. Lokalisasi geoIP sing nemtokake bakal ditampilake kanthi metrik utawa standar. GeoIP prédhiksi lokasi lan wilayah sampeyan lan ngrancang sampeyan ing peta adhedhasar alamat IP sing njaluk kaca kasebut.
  2. Tandha khusus minangka desain lan dimuat, dudu nganggo JavaScript kanthi dinamis, nanging nganggo file KML! Iki nyedhiyakake muatan kaca sing luwih cepet kanthi tandha sing dimuat sawise. Nalika sampeyan pindhah menyang peta, Google ngurus nampilake poin supaya aku ora prelu njaluk basis data.
  3. Jendhela informasi minangka kombinasi. Yen sampeyan ngeklik peta, asale saka file KML. Yen sampeyan ngeklik lokasi ing sidebar, mula bakal mbukak lapisan sing ana gandhengane karo peta.
  4. Arah uga dilebokake, yen sampeyan menehi luwih akeh alamat tinimbang mung negara bagian utawa propinsi. Iki pisanan aku nggunakake Petunjuk Google, nanging pancen apik tenan. Siji sing kudu dicathet ... Aku ora nate ngirim alamat menyang geocode, aku mung nambah garis lintang lan garis bujur sing asli lan masker nganggo jeneng (Ing kene @ 43, -120).

Gambar wis diaktifake ing windows info, nanging sejatine ora ana gambar sing disimpen. 🙂 Siji langkah sekaligus. Yen sampeyan pengin mriksa, sampeyan bisa bukak Wild Birds Maps Ora Winates. Aku bakal negesake manawa piranti lunak Alpha siap mbukak Beta sawise nampa panjaluk refinement saka klien.

Matur suwun khusus kanggo Stephen, dheweke wis dadi pelatih babagan iki lan wis kerja keras. Dheweke pindhah menyang Jerman ing taun sekolah nanging aku ngarep-arep terus masang kode karo dheweke ing proyek iki. WBU minangka organisasi sing hebat lan seneng banget bisa kerja bareng. Kita ngarep-arep banget ngirim proyek iki amarga kita ngarepake aplikasi iki kanggo organisasi liyane sing nggoleki aplikasi PHP Mapping. Stephen bakal dadi mitra bisnisku… ora apikan karo wong lanang sing isih sekolah SMA!

Sawetara sumber tambahan yaiku conto kode Mike uga Ben, pangembang Rarebird sing nggawe implementasi Google Maps sing apik banget ing Fanimation.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Doug - Sugeng sampeyan lan pangembang liyane babagan ngrampungake proyek iki - aku yakin sing duwe toko WBU bakal ngormati iki. Pelanggan liyane (lan calon pamilik toko sing kepengin tuku waralaba) nemokake Wild Birds Unlimited liwat Web, dadi pengalaman sing penting karo perusahaan kasebut dadi pengalaman sing positif. Implementasi pemetaan anyar mesthine minangka asil dandan saka peta statis sadurunge. Muga-muga iki nggawe bisnis anyar kanggo sampeyan - proyek apik maneh.

  2. 2
  3. 3

    Aku ora bisa ngandhani manawa kepincut karo franchisee Wild Birds Unlimited sing entuk puncak saiki iki! Ora resmi ing agenda kita, nanging aku njaluk sawetara menit ing awal dina kanggo pamer. Dheweke langsung ngerti perbaikan dramatis tinimbang locator toko saiki. Dheweke seneng banget karo fungsi arah nyopir.

    Doug, sampeyan uga seneng bisa kerja bareng. Sapa wae sing golek pangembang sing duwe bakat, darmabakti lan berorientasi pelanggan, sampeyan ora bakal salah! Matur suwun kabeh kerja keras lan matur nuwun kanggo tim sampeyan. Kowe padha nggawe aku katon apik.

    Bo Lowery,
    Wild Birds Unlimited, Inc.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.