Content MarketingPemasaran Seluler lan Tablet

Pucuk Sneak ing Manuk Liar Unlimited

Kanthi 60 jam kerja ing sawetara minggu kepungkur, dadi tantangan kanggo nambah 20 utawa 30 ing proyek pemetaan sing daklakoni kanggo Wild Birds Unlimited. Dina esuk minangka dina sing gedhe, nalika WBU nuduhake fungsine kanggo sawetara franchisee.

Wild Birds Preview Unlimited

Kita pancen wis entuk akeh fungsi ing situs iki, lan muga-muga bisa luwih akeh. Ana back-end Administratif sing kuat ing ngendi toko bisa uga nganyari informasi dhewe utawa ngapiki lokasi geografis. Sawetara fitur liyane:

  1. Lokalisasi geoIP sing nemtokake bakal ditampilake kanthi metrik utawa standar. GeoIP prédhiksi lokasi lan wilayah sampeyan lan ngrancang sampeyan ing peta adhedhasar alamat IP sing njaluk kaca kasebut.
  2. Tandha khusus minangka desain lan dimuat, dudu nganggo JavaScript kanthi dinamis, nanging nganggo file KML! Iki nyedhiyakake muatan kaca sing luwih cepet kanthi tandha sing dimuat sawise. Nalika sampeyan pindhah menyang peta, Google ngurus nampilake poin supaya aku ora prelu njaluk basis data.
  3. Jendhela informasi minangka kombinasi. Yen sampeyan ngeklik peta, asale saka file KML. Yen sampeyan ngeklik lokasi ing sidebar, mula bakal mbukak lapisan sing ana gandhengane karo peta.
  4. Arah uga dilebokake, yen sampeyan menehi luwih akeh alamat tinimbang mung negara bagian utawa propinsi. Iki pisanan aku nggunakake Petunjuk Google, nanging pancen apik tenan. Siji sing kudu dicathet ... Aku ora nate ngirim alamat menyang geocode, aku mung nambah garis lintang lan garis bujur sing asli lan masker nganggo jeneng (Ing kene @ 43, -120).

Gambar wis diaktifake ing windows info, nanging sejatine ora ana gambar sing disimpen. 🙂 Siji langkah sekaligus. Yen sampeyan pengin mriksa, sampeyan bisa bukak Wild Birds Maps Ora Winates. Aku bakal negesake manawa piranti lunak Alpha siap mbukak Beta sawise nampa panjaluk refinement saka klien.

Matur suwun khusus kanggo Stephen, dheweke wis dadi pelatih babagan iki lan wis kerja keras. Dheweke pindhah menyang Jerman ing taun sekolah nanging aku ngarep-arep terus masang kode karo dheweke ing proyek iki. WBU minangka organisasi sing hebat lan seneng banget bisa kerja bareng. Kita ngarep-arep banget ngirim proyek iki amarga kita ngarepake aplikasi iki kanggo organisasi liyane sing nggoleki aplikasi PHP Mapping. Stephen bakal dadi mitra bisnisku… ora apikan karo wong lanang sing isih sekolah SMA!

Sawetara sumber tambahan yaiku conto kode Mike uga Ben, pangembang Rarebird sing nggawe implementasi Google Maps sing apik banget ing Fanimasi.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

3 Komentar

  1. Woy Doug - Sugeng kanggo sampeyan lan pangembang liyane kanggo ngrampungake proyek iki - Aku yakin pemilik toko WBU bakal ngormati iki. Luwih akeh pelanggan (lan pamilik toko potensial sing kasengsem tuku waralaba) nemokake Wild Birds Unlimited liwat Web, dadi penting yen pengalaman awal karo perusahaan kasebut dadi positif. Implementasi pemetaan anyar mesthine minangka perbaikan saka peta statis sadurunge. Muga-muga iki nggawe bisnis anyar kanggo sampeyan - proyek sing apik maneh.

  2. Aku ora bisa pitutur marang kowe carane kesengsem franchisee Wild Birds Unlimited sing entuk puncak sneak iki dina iki! Iku ora resmi ing agenda kita nanging aku njaluk sawetara menit ing awal dina kanggo nuduhake. Dheweke langsung ngerteni perbaikan dramatis babagan lokasi toko saiki. Dheweke seneng banget karo fungsi arah nyopir.

    Doug, sampeyan uga seneng nyambut gawe. Sapa wae sing nggoleki pangembang sing duwe bakat, darmabakti lan berorientasi pelanggan ora bakal salah karo sampeyan! Matur nuwun kanggo kabeh kerja keras lan matur nuwun kanggo tim sampeyan. Sampeyan wong lanang nggawe aku katon apik.

    Bo Lowery,
    Wild Birds Unlimited, Inc.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web