Waze Lokal: Ayo Drivers Waze Ndeleng Bisnis Sampeyan Nalika Kira-kira

latar mburi waze

Saben mlebu mobil, bab sing daklakoni yaiku nyambungake telpon lan mbukak Aplikasi Waze. Luwih saka kabeh fitur Google (sing duwe) lan ora bakal kesasar kaya Apple ... kabeh nalika ana bebaya lan lalu lintas ing dalan. Yen sampeyan duwe sikil sing abot lan golek karcis, mula sampeyan bisa nglaporake lan ndeleng jebakan kacepetan sing dilaporake. Ing polisi ngremehake Waze.

Waze nawakake bisnis visibilitas sing luwih dhuwur karo Waze Lokal. Siapke anggaran saben dina lan kategori bisnis, lan bisnis sampeyan dipromosikake dadi ndhuwur asil telusuran para driver. Pelanggan cedhak bisnis sampeyan uga kena pin merek sing menehi tandha lokasi sampeyan ing peta. Nalika pangguna nutul asil, kasedhiya informasi luwih lengkap lan dijaluk navigasi utawa nyimpen lokasi kasebut.

Waze Local nyedhiyakake dashboard kanggo bisnis bisa:

  • Deleng bisnis sing bisa digayuh saben dinane
  • Lacak keterlibatan, kalebu pandhu arah lan nyimpen
  • Anyari kreatif, lokasi bisnis, lan anggaran kampanye

Rega minangka model CPM paling murah $ 2 saben dina lan tagihan saben wulan menyang kertu kredit.

Ndhaptar Bisnis Sampeyan

Yen sampeyan bisnis kanthi luwih saka 10 lokasi, sampeyan uga bisa nggunakake Waze Ads. Antarmuka nawakake pin merek, pengambil layar seluler, panah, lan panempatan asil telusuran sing misuwur ing aplikasi seluler. Sampeyan uga bisa target jinis driver lan lokasi nyopir, lan apa sing kedadeyan ing sekitar dheweke (kaya cuaca!).

Pariwara Waze

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.