3 Cara Pemasaran Organik Bisa Mbantu Sampeyan Ngoptimalake Anggaran Ing 2022

Dampak Optimasi Mesin Telusur ing Anggaran Pemasaran

Anggaran pemasaran mudhun nganti 6% saka pendapatan perusahaan ing taun 2021, mudhun saka 11% ing taun 2020.

Gartner, Survei Pembelanjaan CMO Tahunan 2021

Kanthi pangarep-arep sing paling dhuwur, saiki iki wektu kanggo para pemasar ngoptimalake mbuwang lan ngetokake dolar.

Minangka perusahaan nyedhiyakake sumber daya sing luwih sithik kanggo marketing-nanging isih nuntut pengembalian ROI sing dhuwur-ora kaget yen belanja pemasaran organik mundhak dibandhingake karo mbuwang iklan. Upaya pemasaran organik kaya optimasi mesin telusur (SEO) cenderung luwih larang tinimbang iklan sing dibayar. Dheweke terus ngasilake asil sanajan para pemasar mandheg mbuwang. Cukup, marketing organik minangka investasi sing cerdas kanggo njaga fluktuasi anggaran sing ora bisa dihindari.

Dadi, apa rumus? Kanggo ngoptimalake anggaran lan nambah inisiatif pemasaran organik, para pemasar butuh strategi sing beda-beda. Kanthi campuran saluran sing tepat-lan kanthi SEO lan kolaborasi minangka fokus utama-sampeyan bisa mbangun kapercayan pelanggan lan ngasilake revenue.

Kenapa Pemasaran Organik?

Pemasar kerep ngrasakake tekanan kanggo ngasilake asil langsung, sing bisa dikirimake iklan sing dibayar. Nalika panelusuran organik bisa uga ora mbantu sampeyan entuk ROI kanthi cepet kaya iklan sing dibayar, iku nyumbang luwih saka setengah kabeh lalu lintas situs web sing bisa dilacak lan pengaruh meh 40% kabeh tumbas. Panelusuran organik minangka pembalap sukses pemasaran jangka panjang sing penting kanggo pertumbuhan bisnis.

Strategi pertumbuhan organik uga menehi kesempatan kanggo para pemasar kanggo mbangun hubungan sing langgeng karo pelanggan. Sawise ngetik pitakonan menyang Google, 74% saka konsumen langsung gulung liwat iklan mbayar lan ngandelake asil organik sing luwih dipercaya kanggo mangsuli pitakone. Data kasebut ora ngapusi - asil telusuran organik ndadekake lalu lintas luwih akeh tinimbang iklan sing dibayar.

Ngluwihi mupangat kanggo nyopir kesadaran merek lan kapercayan pelanggan, pemasaran organik arang banget larang. Ora kaya iklan sing dibayar, sampeyan ora kudu mbayar penempatan media. Biaya pemasaran organik sampeyan yaiku teknologi lan jumlah kepala. Program pemasaran organik paling apik didorong dening tim internal, lan nggunakake teknologi kelas perusahaan kanggo skala.

Iklan mbayar dudu barang sing kepungkur, nanging pemasaran organik minangka bagean gedhe ing masa depan. Iki utamané penting minangka Google ngrancang mbusak cookie pihak katelu ing 2023, nyuda khasiat iklan sing dibayar. Kanthi nggabungake inisiatif organik kaya SEO menyang rencana pemasaran sampeyan, sampeyan luwih seneng nggayuh tujuan bisnis lan entuk ROI sing luwih dhuwur.

Ningkatake Strategi Pemasaran Organik ing 2022

Nilai sing diwenehake dening marketing organik ndadekake alat sing kuat, utamane kanggo organisasi kanthi anggaran pemasaran sing winates. Nanging wutah organik mung sukses kanthi strategi sing tepat. Kanggo ngukur endi prioritas pemasaran organisasi ing 2022, Conductor nliti luwih saka 350 pemasar kanggo sinau babagan rencana kanggo taun lan ngenali tren ing mbuwang.

Lan, miturut survey, prioritas utama kanggo pimpinan digital sajrone 12 wulan sabanjure kalebu pengalaman pangguna situs web (UX), marketing konten, lan kolaborasi sing luwih kuat ing antarane tim.

Kanthi pikiran iki, iki carane sampeyan bisa njupuk inisiatif menyang tingkat sabanjure lan entuk manfaat saka anggaran marketing:

  1. Gunakake kekuwatan SEO. Pemasaran sing sukses nyedhiyakake panelusur konten sing mangsuli pitakon-apa sing diarani marketing pisanan pelanggan. Wiwit loro B2B lan B2C pembuat keputusan biasane miwiti lelungan tuku kanthi riset dhewe, mula kudu nandur modal ing SEO. Nanging isi tembung kunci ora bakal nambah peringkat telusuran. Prioritasake riset tembung kunci lan audit teknis kanggo mesthekake mesin telusur bisa ngindeks konten situs web kanthi efektif.

    Kanggo nggedhekake impact, nandur modal ing platform pemasaran organik lan ing tim SEO ing omah kanggo njamin konsistensi ing saindenging perusahaan ing konten antarane saluran kanthi strategi SEO.

  1. Kolaborasi kanggo UX sing apik banget. miturut digital pemimpin, njaga UX positif kanggo situs web merek sampeyan paling penting ing 2022-nanging ora bisa ditindakake tanpa kolaborasi. Pakaryan ing web, SEO, lan peran konten nemokake individu ing peran liyane dadi kolaborasi kurang saka 50% saka time. Pedhot iki bisa kanthi gampang nyebabake karya duplikat, kemacetan, lan praktik SEO sing ora konsisten. Inisiatif UX sing sukses kalebu komunikasi reguler ing antarane departemen, nyorot kabutuhan kanggo ngrusak silo organisasi. Bonus tambahan karo UX sing apik banget? Iku nambah peringkat telusuran Google.

  1. Ngukur asil. Tema umum sing ditemokake survey yaiku kabutuhan kanggo ngukur sukses program SEO ing 2022. Terus-terusan ngevaluasi efektifitas teknologi lan praktik SEO bisa menehi prioritas sampeyan.

    Nindakake dhewe: sadurunge ngleksanakake program SEO sampeyan, nemtokake metrik sing bakal dipantau (contone, lalu lintas, peringkat tembung kunci, lan pangsa pasar) lan carane sampeyan bakal ngukur asil. Iki ngidini sampeyan ngasah konten lan menehi prioritas inisiatif sing paling apik - ngirit wektu lan dhuwit.

Anggaran pemasaran sing suda ora ateges rencana pemasaran sing berkualitas rendah kanggo 2022-sampeyan mung kudu ngoptimalake sumber daya. Kanthi strategi sing kuat lan fokus ing marketing organik, sampeyan bisa mbangun kapercayan pelanggan lan kesadaran merek nalika nyopir revenue.

Tertarik sinau luwih akeh? Priksa laporan paling anyar saka Konduktor:

Negara Pemasaran Organik ing 2022