Air Terjun vs. Mesin Cuci: Tampilan Manajemen Produk

Lisa Reichelt sijine bebarengan Fantastic iki presentation kanggo IA Summit:

FYI: IA = Arsitektur Informasi, UCD = Desain Pusat pangguna

Kanggo manajer produk piranti lunak sing ana ing kana, aku mikir iki minangka presentasi fantastis babagan metodologi sing apik kanggo pangembangan produk piranti lunak. Kita wis berjuang karo pendekatan air terjun nalika aku kerja lan transisi menyang pendekatan iki - sanajan kita ora nate ngidentifikasi minangka pendekatan "Mesin Cuci".

Tayangan slide iki gampang lan akurat. Kerusakan air terjun iku ironis ... banyune diarahake, ora bisa mandheg, lan obah ing sak arah. Sampeyan ora bakal ngerti apa kekacoan sing bakal sampeyanalami nalika tiba ing musim gugur!

PS: Aku seneng teknik post-it / foto presentasi uga! Beda banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.