Nonton Komputerku

Depositphotos 2563660 s

Udakara 6 taun kepungkur aku tuku kertu Televisi ATI ing komputer. Aku nggarap proyek sampingan ing wayah wengi mula bakal dikubur ing kantor lan golek televisi nalika kerja. Iki sadurunge dina layar dobel, nanging bisa banget lan aku bisa nonton ing layar cilik ing pojok desktop.

Wektu durung akeh owah-owahane kanggo menehi kasunyatan ... Aku wis ngenteni sawetara wektu kanggo trobosan lan kayane saiki pancen rame. Pisanan, aku ngemot Televisi Demokrasi. Pancen kerjane mirip karo Reader feed lan ngenalake aku TV Geekbrief… Nonton teknologi geek luwih gampang nalika Cali Lewis ngomong babagan! Masalah sing terus daklakoni karo Demokrasi yaiku ora bakal nglacak apa sing ditonton lan ora apik. Asile, aku ora bisa ngerteni episode sing dakkarepake. Selamat tinggal Demokrasi.

TV Demokrasi

Sawetara dina kepungkur, aku entuk ngundang Joost. Wah! Aku ngemot lan langsung kesengsem. Kagunaan aplikasi bakal beda-beda ing antarane layar wutuh, jendhela, lan mode layar cilik - pancen trep lan bisa dipikirake kanthi apik. Uga, aku seneng pirang-pirang item menu sing katon lan ilang kanthi interaksi mouse alami. Menu uga nggunakake opacity, dadi sampeyan bisa terus nonton lan ngrungokake acara ing latar mburi tanpa gangguan. Iki mesthi bakal dadi kenek.

National Geographic ing Joost

Sawise ngrewangi sawetara kanca-kanca karo situs web sing lagi dibangun kanggo klien, dheweke kaget karo aku AppleTV. Aku kaget amarga loman ... lan swarga geek. Aku ngandhani yen pancen akeh banget ... lan ora bakal dakbalekake. 🙂 AppleTV pancen ora nonton televisi ing komputer… kayata nonton komputer saka komputer ing komputer kanggo televisi sampeyan. Hah? Bayangake Ipod kanggo Televisi lan padha karo AppleTV. Antarmuka kaya nggunakake iTunes utawa iPod lan sampeyan bisa nyinkronake karo PC.

AppleTV

Sing dakkarepake yaiku kepiye carane bisa mbuwang perpustakaan media saka drive jaringan menyang AppleTV tanpa kudu nindakake sinkronisasi. Aku duwe perpustakaan musik gedhe ing kana lan kabeh foto. Aku ora pengin duwe perpustakaan iTunes ing perpustakaan lokal… Aku mung arep port. Sing liyane sing aku weruh yaiku sampeyan mung bisa nyambung karo siji paket iTunes sekaligus. Aku ora sabar nganti diretas… Aku pengin nggunakake AppleTV minangka perpustakaan musik sing dituduhake kanggo kabeh kluwarga (2 Mac, 2 PC). Aku wis ngerti ana sing wis meretas AppleTV kanggo mbukak OSX… Hmmm Aku tetep ngawasi Peretasan Apple TV.

Utawa, apa Joost bakal kepinteran karo AppleTV? Sapa ngerti ... bledug bakal mandheg sawetara taun nalika bledosan iki - nanging aku ora sabar ngenteni endi sing bakal ditindakake.

Mudhunake pipa uga luwih akeh opsi Add-On kanggo browser. Tip topi menyang Scoble, ABC nembe miwiti browser televisi anyar lan… WOW. Definisi kasebut luar biasa lan antarmuka cukup apik. Saiki, yen bisa entuk acara sing kudu ditonton!

Televisi ABC

4 Komentar

  1. 1
    • 2

      Dheweke duwe formulir undhangan nanging, sedhih, aku ora diijini 0 undhangan! Aku ngerti sawetara wong liya sing wis bisa ngundang 5 wong…, dudu aku. Yen nomer kasebut diganti, aku bakal nambahake sampeyan!

  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.