Ati-ati, saiki Flex!

Kancaku, Bill Dawson, wis main karo Flex wiwit cilik. Dheweke minangka kacang Macromedia (sok dong mirsani aku ujar Macromedia, dudu Adobe… Deleng gambar ing demo kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa dheweke nggunakake Macromedia).

Flex

Bill ngembangake aplikasi ing ndhuwur kira-kira 25 garis kode ringkes sing apik ditempelake ing XML (MXML). Wah Dheweke nulis babagan postingan paling anyar, uga demo langsung lan kode komentar sing bisa didownload. Bayangake apa sing bakal dijupuk ing basa pamrograman liyane… sing njupuk?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.