Washington State nuntut Apple babagan panggunaan 'Apple' lan 'Macintosh'

AppleMuga-muga iku bener.

Utawa… Petani Indiana Pea nuntut Apple babagan panggunaan 'Pod'.
Utawa… Arthur C. Clarke nuntut Apple babagan panggunaan 'Pod'. Elingi, "Nutup Pintu Pod, Hal."
Utawa… Rock band, The Breeders, nuntut Apple babagan panggunaan tembung 'Pod'. Jeneng salah sawijining album.

Liyane ing Pod ing Wikipedia.

Apa sampeyan guyon, Apple? Kabeh pemasar sampeyan awan lan wengi nyoba nggawe kosakata merek sampeyan menyang lingo saben dinane lan saiki wis ana, sampeyan pengin potongan? Apa kowe guyon? Muga-muga lan ndonga dina iki supaya salah sawijining istilah dadi produk utama sing saya gawe lan dipasarake.

Sampeyan ngerti sampeyan duwe akeh pengacara nalika…
sampeyan nuntut perusahaan amarga nggunakake kampanye pemasaran sing sukses!

Iki minangka konyol kaya Google nuntut Googling. Pira pirang-pirang yuta dolar sampeyan nggunakake iklan tutur ing endi wong nggunakake istilah kasebut? Saiki sampeyan pengin liyane? Wis mbayar dhewe! Wong malah ora ngucapake "Telusuri Web" maneh ... yaiku "Apa sampeyan Google?".

Apa sampeyan ngerti yen sampeyan Google… nggawe Telusuran Web kanggo Macintosh Apple, industri apel ora bakal digawe? Aku kira saiki wayahe Washington State nuntut Apple amarga kerusakan sing ora bisa diatasi kanggo industri apel amarga ora ana sing bisa nemokake Macintosh Apples online.


Sanalika efektif, aku kabeh kudu tundhuk karo kekarepane Apple lan ngganti istilah kasebut kanggo afiliasi karo Zune. Wiwit dina iki, Podcasting kudu diarani "Zuning"!

Crita lengkap babagan suite Apple liwat 'Pod'

3 Komentar

  1. 1
    Utawaâ? ¦ Petani Pea Indiana nuntut Apple babagan panggunaan â ?? Podâ ??.
    Utawaâ? ¦ Arthur C. Clarke nuntut Apple babagan panggunaan â ?? Podâ ??. Elingi, â ?? Nutup Pintu Pod, Hal.â ???
    Utawaâ? ¦ Rock band, The Breeders, nuntut Apple babagan panggunaan tembung â ?? Podâ ??. Jeneng salah sawijining album.

    😆

    Maksude, hei, cukup karo bashing Mac! … Ah, malah I ora bisa ngapura Apple amarga apa sing ditindakake saiki. Pancen ora bisa dielehake yen kekuwatan kasebut bakal cepet banget.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.