15 Sumber Kanggo Nggoleki lan Wartawan lan Wartawan

Wawancara karo reporter

Solusi PR Agility - Suite produk lan layanan dipercaya dening agensi lan organisasi PR ing saindenging jagad.

prigel pr.com

PR Bitesize - Kita gampang nggawe bisnis cilik kanggo nemokake lan nanggapi kesempatan media sing gedhe.

cokotan pr.com

Gorkana - intelijen media sing paling lengkap lan akurat ing Inggris.

basis data media gorkana

Tulung Wartawan Metu - Saka The New York Times, menyang ABC News, menyang HuffingtonPost.com lan kabeh wong sing ana ing antarane, meh 30,000 anggota media ngutip HAYATI sumber ing crita. Kabeh wong ahli ing apa-apa. Nuduhake keahlian sampeyan bisa uga entuk kesempatan media gedhe sing digoleki.

pitulung-a-reporter-metu

Wartawan - Temokake wartawan lan deleng apa sing ditulis.

wartawan

Media Kitty minangka layanan mbayar ($ 89.95 saben wulan) kanggo para profesional bisnis supaya bisa komunikasi lan tetep terhubung karo wartawan liwat postingan sing cepet lan gampang. 9,704 wartawan lan pro PR aktif wiwit taun 2001.

mediakitty

MediaOnTwitter - Ngembangake asosiasi karo wartawan, panganggit bebarengan karo media liyane liwat Twitter. Tindakake lan dheweke paling anyar babagan nganyari ing pungkasan perusahaan. Rong aset sing duwe laporan apik babagan media ing Twitter Media ing Twitter.

mediaontwitter

The Meltwater Press piranti lunak hubungan media-minangka-layanan mbantu sampeyan nggawe dhaptar media sing luwih ditarget, nggunakake siji-sijine panelitian wartawan adhedhasar industri. Temokake wartawan sing cocog karo crita sampeyan adhedhasar apa sing ditulis ing jaman biyen, banjur sebarke pesen liwat email utawa liwat kabel saka siji platform. Pengungkapan: Meltwater minangka sponsor saka Martech Zone

penet-penet

muck rak (layanan mbayar wiwit $ 199 saben wulan) nyebabake gerakan mungkasi spam PR kanthi menehi wartawan kontrol kothak mlebu. Ing Muck Rack, gampang golek wartawan sing bener, ndeleng apa sing ditindakake lan ora nutupi, lan ngirimake lapangan sing bakal dikarepake.

muckrack

NewsCertified nyedhiyakake media warta global kanthi basis data sing bisa diteliti para ahli sing wis bisa dipercaya, siap wawancara lan ide crita sing bisa diakses 24/7.

diwartakake

Cathetan Pitching digawe kanggo menehi PR kesempatan supaya bisa maneh lan ngobrol babagan pengalaman pribadi karo wartawan tartamtu.

nada-nada

 

ProfNet - Nggolek panempatan media sing entuk? Wartawan lan blogger ngirim ewonan crita saben wulan menyang pangguna ProfNet. Apa media teka karo sampeyan karo ProfNet.

profnet

Sambungan Reporter yaiku sing nembé gabung, nanging aku seneng format email lan sistem kasebut kanggo nanggapi - luwih maju tinimbang HARO.

sambung reporter.png

Sumber Response - Pangkalan Data Kontak Media UK - Goleki lan ngenali kontak editorial sing relevan lan kesempatan PR.

tanggapan sumber

SourceBottle - Kita mbantu wartawan & blogger golek sumber. Kita mbantu bisnis & pro PR entuk publisitas gratis.

sumberbottle

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo dhaptar sumber, Karr! Apa sampeyan ngerti layanan ing negara liya? Contone, ing Rusia misuwur banget pressfeed.ru. Apa sing paling populer ing Inggris?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.