Teknologi Wearable sing Paling Dikepengini

Depositphotos 42348941 s

Sawetara minggu kepungkur, ibuku wedi karo ati sing kudu dheweke pakai defibrillator full time. Sistem kasebut ngawasi lan ngunggah data jantunge liwat sensor ing rompi, kanthi otomatis bakal ngelingake yen ana posisi sensor mati, lan - yen ana serangan jantung - bakal ngelingake para wong sing maju supaya bisa mundur lan nggawe defibrilasi pasien. Barang sing medeni banget - nanging uga keren banget. Iki nggawe dheweke bisa teka ing kunjungan penting lan tentrem yen dheweke diawasi. Iki teknologi sing bisa dipakai sing pancen ngowahi dunia! (BTW: Ibuku ora usah nggunakake maneh. Nalika kondur, dheweke nggawe cathedorization lan ora ana masalah. Syukur!)

wearable, sawijining situs sing mbahas babagan teknologi modern sing bisa dipakai, wis takon marang para teknisi jinis teknologi sing bisa dipakai - lan ngasilake infographic ing ngisor iki kanthi tanggapan. Iki dudu nylametake nylametake kaya Lifevest, nanging teknologi sing bisa nambah gaya urip kita kabeh.

Ironis, sejatine aku duwe Google kaca lan Watch Pebble… Nomer # 1 lan # 2 ing dhaptar. Iki mung rong sen sandi, nanging aku wis mandheg nyandhang kalorone ... ora bisa nambah efisiensi utawa ngowahi urip kanthi cara liya. Jam Pebble nduwe sawetara fitur sing apik ... kayata nuduhake sapa sing nelpon telpon yen ana rapat lan telpon dakpateni ... nanging malih dadi gangguan. Google Glass ora nindakake apa-apa kanggo aku - aku mikir Glasshole minangka jeneng sing lucu nanging rada cocog kanggo umume wong sing dak rasakake. Ngelingake babagan kegilaan Bluetooth ing ngendi, sawetara wektu, ana wong bodho sing mlaku-mlaku bareng kuping lan katon lagi ngobrol ing papan sing paling ora sopan.

Aku ngarep-arep apa sing bisa ditindakake Apple kanggo merevolusi industri iki. Yen bisa ngakses sebagian besar aplikasi saka tampilan retina ing bangkekan sing kepenak diwaca (tinimbang tampilan Pebble sing katon kaya layar Nintendo 20 taun), aku bisa uga pengin nggunakake piranti kasebut yen katon apik lan bisa banget. Aku mikir yen kita isih butuh dalan! Apa sampeyan mikir

paling-dikepengini-teknologi-dicethakaké-saka-industri-ahli-babak-munggah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.